SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Aldı, Kiraladı

0
Güncellendi - 2021-02-01 23:29:06
YMS Aldı, Kiraladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Pendikspor’da forma giyen 18 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Atakan Müjde’yi transfer etti.

Kulübün bünyesine genç oyuncular kazandırmak için çalışmalarını sürdüren yönetim, Pendikspor’un altyapısında yetişen ve daha sonra A takımda forma giyen Atakan Müjde’yi kadrosuna kattı.

Pendikspor kulübü, Atakan Müjde’nin transferine ilişkin, “Kulübümüzün alt yapısından yetişen ve A takım formamızı başarı ile taşıyan Atakan Müjde, Süper lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’a bonservisi ile transfer olmuştur. Yapılan antlaşma doğrultusunda sezon sonuna kadar kulübümüzde kiralık olarak forma giymeye devam edecektir. Oyuncumuz Atakan’ı tebrik ediyor ve diğer altyapıdaki futbolcularımıza örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Okan (3 yıl önce)
    Adil hoca cok zeki birine benziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (3 yıl önce)
    Golcü zenci ve penaltı iyi atan futbolcu alın zenciler iyi koşuyor çok koşan futbolcu alın çok koşan kazanır Yeni Malatya sporu muza başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Neymiş bu pendik aşkı Adil Gevrek le bu pendikspor arasında nasıl bir ilişki var genç bi kaleci almıştık geçen yılda fahiş bir fiyata ancak hiç bir verim alınamadı ne kadar ücrete alındı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu nasıl transfer anlayan buraya gelsin .
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (3 yıl önce)
    yenimalatyaspor tff 1liğe hazırlık yapıyo seneye küme düşünce futbolcu almayıp bunlar devam edecek .anlaşılan bu sene küme düşeceğiz.en ıyı oyuncuyu sattı yerıne kımseyı almadı sayın gevrek. gevrekin planı belli takımı küme düşürecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Yusuflar alındı yeterki sizler köstek olmayıp destek olun.
    0
    0
    Yanıtla