SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, 22. Haftada Bir Sıra Geriledi

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 22.haftasını 1 puanla kapatırken, puanını 28’e yükseltti ve haftayı 10’uncu sırada tamamladı. 21.haftada 9.sırada yer alan sarı siyahlılar, 1 puan kazanmalarına rağmen 22.haftada bir sıra geriledi.

Süper Ligin 22.haftası birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor, sahasında İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı siyahlılar, 10 kişi tamamladığı karşılaşmadan 0-0 berabere ayrıldı ve hanesine 1 puan daha yazdırdı. Ligin 22.haftasını 28 puanla tamamlayan Malatya ekibi, bir sıra geriledi ve 10’uncu sırada yer aldı.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 22 hafta sonunda oynadığı 21 karşılaşmada 7 galibiyet, 7 beraberlik, 7’de mağlubiyet yaşadı. Sarı siyahlı takım, 21 karşılaşmada 27 gol kaydederken, kalesinde ise 26 gol gördü.

LİDER DEĞİŞTİ, TRABZON ZİRVEYE YAKLAŞTI

Süper Lig’de 22.haftada oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük: 0-0

Gaziantep Futbol Kulübü-Galatasaray: 1-2

Kasımpaşa-Hes Kablo Kayserispor: 0-1

Medipol Başakşehir-Atakaş Hatayspor: 1-5

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor: 1-0

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-MKE Ankaragücü: 1-0

Aytemiz Alanyaspor-Demir Grup Sivasspor: 3-1

Yukatel Denizlispor-Göztepe: 2-1

Gençlerbirliği-Fraport-TAV Antalyaspor: 0-1

Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2

Ligin 22.haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 1-0mağlup eden Fenerbahçe puanını 45’e yükseltti. Sarı lacivertliler, Beşiktaş’ın sahasında Trabzonspor’a 2-1 mağlup olmasının ardından zirveye yerleşti. Haftayı 44 puanla tamamlayan Beşiktaş ise ikinci sırada yer aldı. Süper Ligin 22.haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’nü deplasmanda 2-1’le geçen Galatasaray, 42 puanla üçüncü sırada yer alırken, sahasında Demir Grup Sivasspor’u 3-1 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor ise haftayı 37 puanla dördüncü sırada tamamladı. Yeni Malatyaspor ise 9. sırada girdiği haftayı 10. sırada bitirdi.

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

23. HAFTA PROGRAMI

Süper Lig’de 23.hafta karşılaşmaları 2, 3 ve 4 Şubat’ta oynanacak. Maçların programı şöyle:

2 Şubat Salı

16.00 Atakaş Hatayspor-Fenerbahçe

19.00 Çaykur Rizespor-Kasımpaşa

19.00 Galatasaray-Medipol Başakşehir

3 Şubat Çarşamba

13.30 Demir Grup Sivasspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor

16.00 Fatih Karagümrük-Gaziantep Futbol Kulübü

16.00 Hes Kablo Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor

19.00 İttifak Holding Konyaspor-Gençlerbirliği

19.00 Fraport-TAV Antalyaspor-Beşiktaş

4 Şubat Perşembe

16.00 Göztepe-Yeni Malatyaspor

19.00 Trabzonspor-Yukatel Denizlispor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: 0-0 sonuçlanan Yeni Malatyaspor-F.Karagümrük maçının seremonisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Canım Hemşerilerim Benim kanımca Bu daha iyi günlerimiz Ben aslında çok korkuyorum yine eski duruma geleceğiz diye içim içimi yiyiyor nolucak bu sıkıntılı Durumumuz Bir Reçete Bir kurtuluş yolu varmı oyuncuların Alacakları birikirse yine vurdum duymazlık kaybedilen maçlar puanlar ALLAH Korusun bakmışızki Düşme potasındayız Bu Başkana hiç ama hiç GÜVENMİYORUM Bizi ne hellere soktu neymiş ikinci ligden çıkarmış Çıkarmaz olaydı kendi yağımızla kavrulurduk hiç olmazsa bu ızdırabı bu çileyi çekmezdik Bilsemki Düşmeyeceğiz Çok mutlu Bir Malatyaspor sevdalısı olarak rahat edicemde edemiyorum Ben Çok Korkuyorum. saygılar Malatyahabere onlar Bizim Gözümüz Kulağımız
    0
    0
    Yanıtla