SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 3 Haftada 7 Puan Topladı

0
Güncellendi - 2020-10-30 04:05:49
YMS 3 Haftada 7 Puan Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 2020-2021 sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Yeni Malatyaspor, geride kalan 3 haftada hanesine 7 puan yazdırdı.

Lige Fatih Karagümrük deplasmanında aldığı 3-0’lık mağlubiyetle başlayan sarı siyahlılar, ikinci haftada sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalmış, ardından 3.haftada deplasmanda Trabzonspor’a 3-1’lik skorla boyun eğmişti.

Sezona kötü başlayan ve ilk 3 haftada 2 mağlubiyet, 1’de beraberlikle 1 puan toplayabilen Yeni Malatyaspor, dördüncü haftadan itibaren çıkışa geçmeye başladı. Ligin 4.haftasında sahasında Fraport-Tav Antalyaspor’u Benjamin Tetteh’in golüyle 1-0 mağlup eden sarı siyahlılar, 5.haftada Konyaspor deplasmanından 1 puanla döndü. Doğu Anadolu temsilcisi, 6.haftada ise sahasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ederek, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligde ilk 3 haftada sadece 1 puan kazanabilen Yeni Malatyaspor, sonraki 3 haftalık bölümde ise 2 galibiyet, 1’de beraberlik yaşadı ve 7 puan topladı.

İSTANBUL DEPLASMANINDA KAZANMAK İSTİYORLAR

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 7.haftasında 1 Kasım Pazar günü 19.00’da Vodafone Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Sarı siyahlılar, sezona istediği gibi başlayamayan İstanbul ekibi karşısında istediği sonucu almanın hesaplarını yapıyor.

Ligin 6.haftasında sahasında Gençlerbirliği’ni 2-1’lik skorla mağlup ederek, puanını 8’e yükselten Yeni Malatyaspor’da keyifler yerinde. Takımda geride kalan 3 haftada toplanan 7 puan sonrası yüzler gülerken, gözler Beşiktaş ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi.

Ligin 7.haftasında 1 Kasım Pazar günü 19.00’da Vodafone Park’ta İstanbul ekibiyle karşılaşacak olan sarı siyahlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Malatya ekibinde, sakatlığı nedeniyle İttifak Holding Konyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında forma giyemeyen takım kaptanı Adem Büyük, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız