SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, '44 Numara'yı Gönderdi

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, defans oyuncusu Murat Akça ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Sezon başında sarı siyahlı takıma transfer olan Murat Akça, ilk yarı sona ermeden takımdan ayrıldı. Doğu Anadolu temsilcisinde 44 numaralı formayı giyen Akça, Süper Lig’de 4 maçta 279, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 4 karşılaşmada 270 dakika görev aldı.

60 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Akça, 2019-2020 sezonunu Giresunspor’da geçirmiş, bu sezonun başında da Yeni Malatyaspor’a transfer olmuştu.

Sarı siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz ve oyuncumuz Murat Akça arasında yapılan müzakereler sonucunda, sözleşmesinin karşılıklı feshine yönelik anlaşmaya varılmıştır. Teşekkürler Murat Akça” ifadelerine yer verildi.

Sezon başında, takıma girip giremeyeceği tartışma konusu olan Murat Akça'ya, Malatya'nın plaka numarası ve simgelerinden biri olan '44' numaralı formanın verilmesi eleştirilmiş, bu formanın takımın en sürekli ve iyisinde olması gerekirken, Akça'ya verilmesinin anlamsızlığı konuşulmuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İyi niyetiyle elinden geleni yapmaya çalıştı ama yeteneği sınırlı olduğundan takıma pek faydası olmadı, güle güle murat akça herşey için teşekkürler, gideceğin yerde başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (3 yıl önce)
    Takımımızı motive edelim.. Hamza hoca ve teknik ekibe destek verelim.. Takım oyunumuz bazen okadar güzel oluyor ki, şiir gibi.. Şhabek,Semih,Kerim HAFEZ,Olcay, Akhua,Fofana,Hadebe, Yusuf,Zeki, Adem, Umut,Wols,Kubilay,Mustafa,Ahmet.. Oynayan kadro hepsi iyi ve kalite.. Tabii ki ERTAÇ.. ve diğer kalecimiz.. MAŞALLAH.. Çok daha iyi olacaklarına inanıyor.. HATAY maçının galibiyeti için tebrik ediyor.. Başarılarının devamını DİLİYORUM.. "Şiir gibi futbolu İLKE edinelim.."
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kulübün nasıl yönetildiğinin resmidir.adeta çocuk oyuncağı...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdası (3 yıl önce)
    sözleşmeler karşılıklı fesih ediliyor tamam ama kaç lira ödenmiş bu sporcuya ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hiç kimse ekmek yediği işi sabote etmez ancak kapasitesi verimli olmasına engeldir.Ben inanıyorumki Murat Akça iyi niyetiyle mücadele etti fakat kapasite bu ligi kaldıramadı O nedenle yolu bahtı açık olsun sana başarılar Murat Akça.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Yolu açık olsun,gittiği yerde 44 numaralı formayı giysin,genelde stoperler, 4 veya içinde 4 olan forma numarasını tercih ederler,
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Dünya küçük Adem BÜYÜK 44 numara forma onun hakkı adam Galatasaraymış Malatyaymış Büyük Küçük ayrımı yapmadan bulunduğu yer için canla başla oynuyor Malatyada ilk 11 in değişmez as oyuncularından bir tanesi rabbim sakatlık filan vermesin her nereye de gidecek olursa yolu açık olsun aldığı parayı hak eden bir kişilik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Yönetimi hep eleştirdim ilk kez tebrik ediyorum.Bu adamı göndermek çok akilliydi.Ligin ilk üç maçında bunun yüzünden golleri yedik hepsinde hatası vardı birde bunu stoper oynattığı akıl karı degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Adil başkan,umarım gelecek sezon tekrar getirtmezsin.Bu nasıl bi iştir?Allahım sen yardım et.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Böyle abuk sabuk transferler yap sonrada borç içinde yüzüyoruz diye ağla.daha önceden takımın oyuncusuydu madem beğenmedin niye tekrar geri getirip futbolcuların ekmeğiyle oynuyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (3 yıl önce)
    Yolun bir kez daha açık olsun ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyaspor takım için acil planlar yapması gerekiyor, bir çiçekle yaz gelmiyor maalesef takım olarak iyi futbol oynamıyoruz eksiklerimiz var en azından 3 oyuncuya ihtiyacımız var 1. iyi bir golcümüz yok 2. Forvet 3. Defans bu takviyeler zamında yapılmaz ise lig sonunda kendimizi ligin dibinde buluruz herkesin dikkatine bu takım bugünkü futboluyla bu takım ikinci yarının 5 hafta sonrası 17 yada 18'ci sıralarda yer bulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)
    Adil gevrek korkarım seneye tekrar anlaşır.Bu klübün öyle tuhaf ,öyle enteresan işleri varki anlamak mümkün değil.Getirdiği iyi oyuncuları oynatmıyor,iyi olmadığı için gönderdiği oyuncuları tekrar çağırıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (3 yıl önce)
    Bu saatten sonra ,emeklerine sağlık demek gerekir yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (3 yıl önce)
    Doğru karar.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (3 yıl önce)
    Herrera, Cueva ve Murat AKÇA! Transfer başarıları(!) bir bir sönüyor, niye geldi niye gitti? Adil Gevrek çok çok verilerden geliyor. Bu da gösteriyor ki; yö ne te ne ne sorunu var.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Yolu ve bahtı açık olsun. İyi niyetli ama süper lig için yetersiz bir oyuncuydu. 44 plaka artık kaptan Adem'e yakışır.
    0
    0
    Yanıtla