SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, 5 Haftada 3 Gol Atabildi

0
Güncellendi - 2021-02-19 01:39:30
YMS, 5 Haftada 3 Gol Atabildi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ikinci yarıda galibiyet alamayan ve toplamda ligde 5 maçtır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor, gol yollarında da büyük sıkıntı çekiyor.

Süper Ligin 20.haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 2-1’lik skorla mağlup eden Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı 5 lig maçında istediği sonuçları elde edemedi. Son 5 lig maçında 2 mağlubiyet, 3’te beraberlik yaşayan sarı siyahlı takım, sezonun ikinci yarısında hanesine 3 puan yazdıramadı.

Sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan ve oynadığı 4 karşılaşmada 3 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşayan Yeni Malatyaspor, gol yollarında da sıkıntı yaşıyor. Son 5 lig maçında 3 kez gol sevinci yaşayan sarı siyahlılar, 4 maçta gol atma başarısı gösteremedi. Malatya ekibi, ligin 23.haftasında deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile oynanan karşılaşmada 2 gol kaydederken, 25.haftada deplasmanda Fraport-TAV Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada ise Dever Akeem Orgill'in 12. dakikada kendi kalesine attığı gol sonrası sevinç yaşamıştı.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 25 hafta geride kalırken, oynadığı 24 karşılaşmada rakiplerine 30 gol atarken, kalesinde ise 31 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Yeni Malatyaspor adına son golü, 15 Şubat Pazartesi akşamı Antalyaspor'la oynanan maçta,  Dever Akeem Orgill kendi kalesine atmıştı. Takımını 6. dakikada attığı golle 1-0 öne geçiren Orgill, bu golün ardından sevinç taklası atmış, 6 dakika sonra ise gelen bir topu kafayla kendi kalesine göndererek 1-1 biten maçın iki golünün de kahramanı olmuştu. (AA- Antalya)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • izmir kombi servisi (3 yıl önce)
    Takım Üç gol atabildi doğruda o güzelim stadyumda o zeminde oynanabiliyorsa cambaz olmak gerek Televizyonda görünüyorsa bu kötü zemin artık gerisini sorumlular düşünsün bi zahmet..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)
    Olsun hiç önemi yok bizim de 503 maça çıkmış Umudumuz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Sayim hemşehrim bunun için bol bol kitap okuyup,Türkçeni geliştirmen lazım.sabah ne yediğini öğlende unutunca insan haliyle dağılıyor.okuduğunu anlamaktan aciz kalınca o da kafa yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • VİYANA'daki MALATYA'lı (3 yıl önce)
    Forvetler Kralı Umut Bey rekor kırsın diye gol atamıyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Üç golün birisini de rakip takım Antalyaspor kendi kalesine gol attı, yani biz sadece 2 gol atmışız. Sıkıntı yok önemli olan arkadaşın rekor kırması, rekor kırılsın da yenilmişiz, gol atmamışızız hiç önemli değil, önemli olan varsa yoksa rekor rekor rekor Malatyasporumuz a çok faydası olacak ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Ben kernekli ali gibi bir militan olsaydim benimda yurumlarim yayilardiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Bazı maçlar çok kritik maclardir....Konya maçı da böyle bir maç...kazansa alt tarafla biraz muhabeti keser...kaybederse sıkı fıkı olur...bu takım ne zaman ilk 30 dakka 2-0 öne geçecek aylardır bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Umut bulut gibi bir forvetimiz var ya.Allah düşmanımın başına vermesin! yanında ekürüsü Tetteh ve chabeke de oldumu gel keyfim gel.!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Umut bulut gibi bir forvetimiz var ya.Allah düşmanımın başına vermesin!
    0
    0
    Yanıtla
  • hamza (3 yıl önce)
    Fark etmez 10 haftada 3 gol atsak ve 3 puan alsak bile önemli değil yeter ki umut rekor kırsın. Malatya ne olursa olsun kimsenin umurun da değil zaten (Yönetim ve hoca için)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu maçtada forma giyerse Umut ( orası kesinde) süper ligde en çok forma giyen futbolcu olarak tarihe geçecek eeee bi zahmet hatck trick yaparak tarihe geçsin, gerçi takım galip gelsinde biz bir tanesinede razıyız.
    0
    0
    Yanıtla