SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, 8'inci Haftada Denizli'yi Konuk Edecek

0
Güncellendi - 2020-11-03 19:52:32
YMS, 8'inci Haftada Denizli'yi Konuk Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin sekizinci haftasında 8 Kasım Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Yukatel Denizlispor’u konuk edecek.

Süper Lig’de sekizinci hafta karşılaşmaları 6, 7 ve 8 Kasım tarihlerinde oynanacak. Yeni Malatyaspor, sekizinci haftada sahasında Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 8 Kasım Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. Süper Lig’de sekizinci hafta maçlarının oynanmasının ardından milli maçlar nedeniyle lige bir hafta ara verilecek. Yeni Malatyaspor, ligde dokuzuncu haftayı ise bay (maç yapmadan) geçirecek.

Süper Lig’de sekizinci hafta maçlarının programı şöyle:

6 Kasım Cuma

20.00 Gaziantep FK-Beşiktaş (Kalyon Stadyumu)

7 Kasım Cumartesi

13.30 Kasımpaşa-Fraport TAV Antalyaspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu)

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

16.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Göztepe (Erzurum Kazım Karabekir Stadı)

19.00 Fenerbahçe-İttifak Holding Konyaspor (Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi)

8 Kasım Pazar

13.30 MKE Ankaragücü-Fatih Karagümrük (Eryaman Stadyumu)

13.30 Yeni Malatyaspor-Yukatel Denizlispor (Yeni Malatya Stadyumu)

16.00 Hes Kablo Kayserispor-Atakaş Hatayspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı)

16.00 Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği (Başakşehir Fatih Terim Stadyumu)

19.00 Demir Grup Sivasspor-Galatasaray (Yeni 4 Eylül Stadyumu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Valla kolay gibi görünsede bence en zor maçlardan biri.Prosıneckinin son maçıda olabilir.Aksini düşünmek bile istemiyorum.Al üç puanı Milli maç arasına rahat gir.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)
    Bence denizliyi yensek (insallah) bile hamza hoca ile bu lig bitmez...maalesef takimin el freni..iyi oynayan oyuncuya tahammülü yok herhalde...o kadar transfer yapıldı.. sahada yoklar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (3 yıl önce)
    Hamza hamzaoğlu denizli maçına. Şu kadro ile çıksa denizliye fark atarız. Murat akça. Kubilay kanatsızkuş. Ahmet ıldız.. olcay şahan. Sattıkları. Rahman buara çağıranı .Murat yıldırımı. Eren topluyu. Farnolu. Minato. Geri çağrışımlar. Fark atmayı görün
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemallettin (3 yıl önce)
    Malatyanın en büyük şansı %90 nının doğuştan teknik direktör olarak doğmaları. Hele eski stadda kapalının B bloku inanılmaz doktora yapmış teknik direktörler ile dolu idi. Simdi onlar kahvede maç izleyip sosyal medyada klavye başında sallayıp duruyolar. Allah ıslah etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya (3 yıl önce)
    Teknik heyetine oyunculara guvenimiz sonsuz Bu maci mutlaka almaniz gerekir bol sanslar
    0
    0
    Yanıtla
  • Teknik heyete teknik heyet kendisi bile güvenmiyodur Allah bilir sen nasıl güveniyosun merak ettim
    0
    0
    Yanıtla
  • karşıyaka bosch (3 yıl önce)
    Beni düşündüren takımı borcu sene sonunda yine el avuç açıp para aramayalım oyuncuların ödemesini gününde yapalım.... Bakın Alanya istikrar var neden ödemeleri gününde yapıyor aynı Kasımpaşa kısaca ekonomikkk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Bence bu maç hamza hocanın son şansı denizli yi yenmek zorunda. Artık takımda ki oyuncular orjinal yerinde oynamalı. Malatyaspor deneme tahtası değil, yok yine saçmasapan işler yaparsa bu maçtaki beraberlik sonucunda bile istifa etsin. Yoksa taraftar geregini yapar kendisini gönderir.
    0
    0
    Yanıtla