SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Adem Büyük'le Olan Sözleşmeyi Uzattı

0
Güncellendi - 2021-09-11 23:17:05
YMS Adem Büyük'le Olan Sözleşmeyi Uzattı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Kaptan Adem Büyük'le sözleşme yeniledi ve sözleşme tarihini 31 Mayıs 2024'e kadar uzattı.

Bu sezon 10 numaralı formayı taşıyacak olan Adem Büyük'ün sözleşmesinin yenilenmesi, kulübün sosyal medya hesabından yapılan, "Profesyonel futbolcumuz Adem Büyük’ün sözleşmesi 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Adem Büyük’e ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyor, asil formamız altında başarılarla dolu maçlar diliyoruz." açıklaması ve imza fotoğrafları eşliğinde duyuruldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun, İnşallah sakatlık olmadan nice nice sezonlar ve Milli takımda göreceğimiz günler ve yıllar dolu Başarılar dileriz kaptanımıza..........
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Adın gibi büyüksün, kral adamsın. Allah hayırlı etsin. İnşallah uzun yıllar Malatya da olursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan (2 yıl önce)
    Hayırlı Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Türkiyede her klübün,her transfer sezonunda transfer etmek istiyeceği,gol kralı,kaptanımız Adem BÜYÜK ile Malatyasporumuzun tekrar anlaşması çok iyi oldu.Kendisine ve kulübümüze hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (2 yıl önce)
    Bu senenin en iyi transferi bu oldu. Artık Malatya'nın simge futbolcususun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    İçimizdeki birçok Malatyalıdan daha Malatyalı dürüst, çalışkan, mert ve adam gibi adam Adem Büyük, İnşAllah seni bu takımın teknik direktörü olarak da görmek isteriz. Yolun ve bahtın açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Buyuk kaptan kendine yakisir sekilde sozlesmeni uzatigin icin malatyalilar seni her konuda taktir ediyor isallah kaptan olarak kalirsin
    0
    0
    Yanıtla