SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Antalya Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2021-09-22 20:30:09
YMS, Antalya Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında 25 Eylül Cumartesi günü karşılaşacağı Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde antrenman gerçekleştirildi.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda çeşitli çalışmalar yapıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hazırlık yapmak fayda etmiyor maçları kaybediyorsunuz, bu defa hazırlanmadan gidin belki durum değişir, 3-5-2 ye devam eden hocada haftayı göremez
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli Kombi (2 yıl önce)
    Küme düşmesin sıkıntı değil bu mağlubiyetler nasıl olsa şampiyonda olmayacak Antalyadan bir puan iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlışın var.Bu takım her sene şampiyonluğa oynuyor.Bakmayın siz Bir kere küme düşüp her sene son hafta ligde kaldığına!
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (2 yıl önce)
    Rizespor Bülent uygun u yolladı.bizden başka başarısızlığında ötesinde hezimete ses çıkaran yok.taraftar sahaya çıkan onbiri gördüğünde eyvah diyor.kiralık verdiğimiz 2,lig kulübünde bile yedek kulübesinden çıkamayan mustafa eskihellaç onbirde umut bulutun yerine vekalet ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Diplamasız cahil... (2 yıl önce)
    Sayın hocam iki gözüm ya Allah aşkına şu sistemi değiş Allah rızası için...Takımın oynayacağı sistem 4 2 3 1 bu sistem seni ipten alır takimida rahatlatır...elindeki kadro 4 3 3 de oynar... İleri üçlü pivot santfor Waltor sagda Münir solda tetteh olmazmi...ortada debong saginda Adem solunda Abit defansada sadık hariç kim oynarsa oynasın...yada bu takım 4 3 2 1 de oynar Abit debong hadadi önlerinde adem ve tetteh ileri uçta Walter...hocam Erik diye bı futbolcun var bı stoperde denesen...sadık oynadığı sürece defans ceza yayının üzerinde kurulur hayatta defans öne çıkamaz çünkü geri dönüşü yok çok ağır...Neyse biz yazıp çiziyoruz siz bildiğinizden geri kalmazsiniz akil akıldan üstündür...büyük hocalar bazen çaktırmadan seyirciden etkilenip oyun formatında değişiklik yapabiliyorlar...takımı en iyi siz bilirsiniz ama seyircide en az sizin kadar futboldan anlıyor...inşallah bu hafta 4231 ile galip geliriz...deplasmanda oynanacak en güzel ideal sistem...saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Antalya maçı değil, Antalya seyahati sanki daha önemli görünüyor. Antalya ya erken gidilmesinde fayda var..Arka arkaya alınan mağlubiyetlerle takım çok yıprandı.Moral ve motivasyon için takımın iyice dinlenip,eğlenmesi gerekir.Mesela bu Çarşamba akşamı gidip Hatay maçına 1 gün kalıncaya kadar Antalya'da kalabilirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Çocuklar yorgun sabah bağda bahçede çalışıyorlar akşam maç yapıyorlar Kayseri spor hikmet hoca halel hoş olsun koştular takım gibi oynadılar son dakkkasına kadar mücadele etiler bizde bir sorun var ama ney 2 dak oynuyorlar 20 dak donuyorlar yani biz istersek böyleyiz der gibiler Geçen yilda para sorunu varken bu durumda hareket ettiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Ben anlamıyorum bu kripto taraftarların yorumlarını okuyorum gerçek taraftarlar merada niye saklaniyorsunuz saklanmaya kacmaila bir yere varamadım malatyayi bukadar sabote edilirkan kimsanin bunu yapmaya na haki var neda hadina
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Sadece kaç yiyeceğiz diye izleceyeğim. Evdeki maçlarda 0 çekince. İrfan hocayla olmayacağı da ayan beyan ortaya çıktı. Belki bu maç sonunda gönderilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Antalyadan da dersinizi alır gelirsiniz. Biliyormusunuz bu yılda ligden 4 takım düşüyor bu 4 takım içerisinde kesin sizde varsınız. Adil Gevrek sana yazıklar olsun bu takımı ligden düşürmeden gitmeyeceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bence artık antremana da gerek yok.Hiç çalışmayın yanlış çalışıyorsunuz ki çalıştıkça Her geçen hafta kötüye giden bir takım ortaya çıktı.Burada zaman kaybedeceğinize Hataysporun,kayserisporun maçlarını seyredin.Mutlaka faydalı olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Boşuna hazırlık yapmayın. Nasılsa yenileceksiniz. Bu arada Kayseri _Gs maçını izleyin de ders alın. Fubol nasıl oynanırmı, terinin son damlasına kadar nasıl mücadele edilir, nasıl at gibi koşulur, şu anda kayserispor bu dersleri veriyor. Bakı izleyin belki bişeyler öğrenirsiniz. Sizde izleyin sayın İrfan buz. Takım nasıl oynatılır görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Tatil yapın,nasıl olsa sonucu değiştirme yeteneğiniz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Lara,Konyaaltı plajları sizi bekliyor,hadi kaplanlarım beni yaniltin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Bence antrenman yapacağınıza Kayserispor Galatasaray maçını izleyiniz nasıl mücadele edilir, sahaya nasıl dizilir öğreniniz, yönetim 15 transfer yapacağına düşen takımların iyilerini alsaydı daha iyi bir iş yapardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)Ömer44 isimli kullanıcı yorumuna
    Vallahi çok doğru düşen takımlarin iyi oyuncuları ve 1.ligden birkaç futbolcu alınsa çok iyi olurdu biz ne yaptık Giresun Samsun Rize'nin görmediği Karadeniz'in 3.2.liglerdeki ne kadar futbolcusu varsa transfer ettik,
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Galiba defansta stoper nasıl uyur onu çalışıyorlar. Bir türlü uyanamadılar ya.
    0
    0
    Yanıtla