SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Ara Transferde Kimi Aldı, Kimi Gönderdi?

0
Güncellendi - 2021-02-02 09:11:10
YMS, Ara Transferde Kimi Aldı, Kimi Gönderdi?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ara transfer döneminin son gününde bir yandan Youssouf Ndayishimiye'nin satışı nedeniyle özellikle büyük kulüplerin görüşme odağında iken diğer yandan da yeni transferleri nedeniyle hareketli saatler yaşadı.

Ara trensferin son günü olan 1 Şubat Pazartesi günü, gündüz saatlerinden "coming soon" gönderisi paylaşan ancak uzun süre herhangi bir transfer açıklamadığı için taraftarın tepkisine yol açan Yeni Malatyaspor Yönetimi, Pazartesi 21.00'den sonra transferleri tek tek açıklamaya başladı.

GELENLER..

İskoçya'dan Stevie Mallan

Yeni Malatyaspor en dikkat çekici transferini İskoçya'dan yaptı: Stevie Mallan

Yeni Malatyaspor k Hibernian FC forması giyen 24 yaşındaki İskoç orta saha oyuncusu Stevie Mallan ile sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağladı.

Merkez orta sahasını, daha önce St Mirren ve Barnsley için oynayan ve İskoçya'yı 21 yaş altı uluslararası yarışmada temsil eden Stevie Mallan ile güçlendiren Yeni Malatyaspor, sezon bitiminde, bu futbolcunun bonservisini almayı planlıyor.

Ascoli Calcio'dan Aly Malle

Yeni Malatyaspor  Ascoli Calcio forması giyen Mali Milli Takım oyuncusu 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Aly Malle'yi bonservisiyle birlikte 2.5 yıllığına renklerine bağladı.

Kanat oyuncusu Ganalı Haqi Osman ile 3,5 yıllık anlaşma yapıldı

Takımın yaş ortalamasını bir hayli gençleştirecek transferlere yönelen Yeni Malatyaspor, 19 yaşındaki Gana’lı kanat oyuncusu Haqi Osman ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı.

Burundi'den 19 yaşındaki ön libero Jospin Nshimirimana

Youssouf Ndayishimiye'nin ülkesi Burundi'deki scout taramalarını geçtiğimiz hafta sonuçlandıran Yeni Malatyaspor, son olarak Aigle Noir FC forması giyen Burundi Milli Takım oyuncusu 19 yaşındaki önlibero Jospin Nshimirimana ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı.

Ganalı stoper Awuku

Yeni Malatyaspor, Planners Athletic Club forması giyen 20 yaşındaki Ganalı stoper Philip Gameli Awuku ile de 3.5 yıllık anlaşma yaptığını açıkladı.

Burundi'den stoper geldi: Eric Ndizeye

Yeni Malatyaspor, son olarak Musongati forması giyen Burundi Milli Takımında oynayan 21 yaşındaki stoper Eric Ndizeye ile 3.5 yıllık anlaşma imzaladı.

Pendik'den 17 yaşındaki Atakan Müjde ile 2,5 yıllık anlaşma sağlandı, Atakan sezon sonuna kadar Pendik'e kiralandı

Pendikspor forması giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Müjde ile 2.5 yıllık anlaşma sağlayan Yeni Malatyaspor, Atakan Müjde'yi, sezon sonuna kadar kiralık olarak Pendikspor'a kiraladı.

GİDENLER..

Yeni Malatyaspor'un ara transferde başka takımlara giden futbolcuları şunlar:

Mustafa Akbaş (Gençlerbirliği), Berk Yıldız (Adana Demirspor-kiralık), Murat Akça (Altay), Atakan Müjde (Pendikspor-kiralık), Youssouf Ndayismhimiye (Medipol Başakşehir)

Bu arada, yaz transfer döneminde Samsunspor'a kiralanan Rahman Buğra Çağıran'ın, 31 Ocak 2021 tarihi itibarıyla Yeni Malatyaspor'a döndüğü, 1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla  Yeni Malatyaspor'dan BB Erzurumspor'a kiralandığı, yine geçtiğimiz yaz transfer döneminde Adana Demirspor'a kiralanan Kaleci Emre Selen'in 31 Ocak 2021 tarihi itibarıyla Yeni Malatyaspor'a döndüğü ve 1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla Yeni Malatyaspor'dan Menemenspor'a gittiği bildirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Stevie Mallan

Aly Malle

Atakan Müjde

Philip Gameli Awuku

Eric Ndizeye

Jospin Nshimirimana

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • EROL (3 yıl önce)
    Alınan adamların içinden inşallah iki tane sağlam adam çıkar.Bize ara transferler hiç yaramıyor.Sadece Ziya DOĞAN döneminde dörtte dört yaptığımız dönem hariç.Diğer dönemler fiyasko.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Başkanın ucuz alıp pahalıya satması güzelde takıma bir faydası yok.Klüp hala borç içinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Baskan uyandı ucuza futbolcu alıp tr de pahalıya satiyor. Bu işin ticareti bu baskan doğru olanı yaptı. Ama alinan oyuncular kotu çıkarsa ayvayı yedik demektir. Buyuk bir risk aldı başkanımız ve bir kumar oynadı. Inş şans bizden yana olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (3 yıl önce)
    Yönetimi desteklemek lazim bence yapılanma çok güzel yaş ortalamanin düşmesi akıllıca başarı mutlaka gelecektir Malatya sporumuza başarılar diliyorum İstanbul'dan selam olsun memleketimin güzel insanlarina
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Katılıyorum. Gerçekten de MALATYA sporumuza sahip çıkan olmaz artık. Türkiyenin birçok yerinde ZENGİN Malatyalı var ama kimse sporu takmıyor TAKAN da FB GS ve BJK nin yönetiminde yer alıyor. Ama yazık gerçekten de YAZIK. Benim memleketim dururken ne bir büyük takımı tutarım ne de yönetiminde yer alırım. Zenginimiz başta olmak üzere MALATYA lılar tek yürek olsak inanın her yıl ilk 5 e oynarız hatta Başakşehir-Bursa gibi şampiyon da oluruz. O nedenle MALATYA mıza ADİL başkan sahiplik ediyor BARİ iyi günde de KÖTÜ günde de destek olmamız gerekir. Her takımın kötü günleri oluyor. FB geçtiğimiz yıllarda neredeyse potaya girecekti yalan mı. NEYSE konuşacak çok şey var ama burada olmuyor. ADİL başkana takımımızı sahiplendiği MALATYAMIZI sahiplendiği için teşekküe ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gençlerbirliği (3 yıl önce)
    Yeni İlhan cavcav oldu adil başkan helal olsun bedavadan biraz pahalıya getir milyon yurolara sat bravo
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Yapılan işler iyi...Genç ve gelecek vaaden futbolculara yönelmek mantıklı.Ancak Süper lig klüpleri içinde futbolcu satışlarından Türkiyede en çok para kazanan 3 takımdan biri olan Malatyasporun borç içinde yüzmesini tuhaf.Bunun dışında başkanın kim olduğu beni zerre kadar ilgilendirmiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimden para kazanmısız onu da yazsaydın daha iyi olurdu.BİLAL KISA 1.200 almışız birde YUSUF doğru dürüst para aldığımız.Sattığımız adamları nasıl ve ne kadar verdiğimiz belli değil.Yönetim ŞEFFAH değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğdu (3 yıl önce)
    Genç futbolcular çok iyi....
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    senin allah ına gurban başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi (3 yıl önce)
    Teşekkürler başkanım Allah'ım razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun,İnşallah uyum sağlamada gecikme olmazsa bu gençlere takım içindeki abileri ve teknik heyet yardımcı olursa,iyi olur, bakıp göreceğiz,Malatyasporda transfer bitmez,gelene hoşgeldin,gidene güle,güle,Allah sakatlık vermesin........................
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Yeni transferler fena değil.inşallah yousef gibi başarılı olurlar.Ancak birde gelecek vaadeden iyi bir forvet alınsaydı daha güzel olurdu.Öyle göz dolduran rakibi korkutan bir tane forvetimiz yok.bu noktayı ihmal etmeseydik keşke.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (3 yıl önce)
    bir yusufun parasıyla kactane ftbolcu helal başkan sen işini biliyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (3 yıl önce)
    Allah rızası için Başkanın,Hocanın,Futbolcuların ve takımın yakasından düşün.Adam mütavazi bütçe ile bir şeyler yapıyor. Şimdiye kadar iyi kötü başarılı da oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver KALAYCIOĞLU (3 yıl önce)
    Gelecek vadeden genç dinamik isabetli oyuncular alındığı kanaati Malatyaspor severlerde oluştu.Bir de bu futbolcuların gelecekte Malatyasporumuza ekonomik olarak da katkıları söz konusu ...Şuandaki görüntü öyle,Malatyaspor hepimizin ortak değeri.Malatyaspor Yönetimi şeffaflığını göstersin.Malatyaspor sevenlerin emin olduğu bir yönetim şekli ile sevenlerin gönlünde yerini alsın...Malatyaspor Başkanı ve yönetimi halkın içerisinde sevgi ile karşılansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (3 yıl önce)
    Başkanı tebrik ediyorum akıllı davranınca kulübe büyük katkı sağlayacak genc futbolcu aldı geleceğ yatırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İnşallah ileride 4_5 milyon Euro ya oyuncular satarız ,başkanın şeffaf olmayan yönetim tarzını hiç sevmem ama bu transferlerin iyi olduğunu düşünüyorum Anadolu kulüpleri oyuncunun değerini buldumu göndermeli yeni yıldız adaları bulmalıdır yoksa bu değirmen taşıma suyla dönmez yani rahmetli İlhan cavcav gibi olacaksın ah birde altyapıya önem verebilsek çok daha iyi olur diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilhan cavcav satıp para briktirdi biz sattıkça borç biriktiriyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Çok mantıklı geliyor bu transferler. İnşallah tutar. Teşekkürler başkanımıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi Bozkurt (3 yıl önce)Gökmen isimli kullanıcı yorumuna
    İnşallah Tutar
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğer bu transferler Teknik Direktör Hamza hocanın tavsiyeleri ile alındı ise iyi. ☝Gençlerbirliği Başkanı Rahmetli Cavcav'ın taktiği ile başarılı olabiliriz. Yousuf da bunlardan biri. Hadi hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hayırlısı artık ekonomik transferler ıns faydalı olurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Transfer politikasını başarılı buluyorum genç geleceği olan futbolcu alıp parlatıp iyi fiyatlara satmalıyız bu şekilde ancak kulüp maddi olarak rahatlar tek eksiğimiz altyapıdan oyuncu çıkaramıyoruz altyapıya çok önem verin malatyamizin öz çocukları bu takımda bu ligde oynasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Baskana yonetime teknik heyetine Tesekkurler malatyamiza hayirli olsun Genc yetenekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ismail (3 yıl önce)
    İyi olur iki veya üç ü işe yarasa yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    İnşallah transferler iyi çıkar. Nüfusu 1 milyonu aşan Malatya Büyükşehir de bu yaşlarda alınıpta yetiştirilecek genç yok anlaşılan. Evlatlarını 19-20 yaşlarına kadar alt yapıya gönderen ailelerde umutla çocuğum futbolcu olur mu diye bekliyor. Birazda kendi vatandaşlarımıza şans verelim. Abdulsamed örnek, lig başında alınan kaleci kötü çıkmasaydı, Ertaç sakatlanmasaydı Abdulsamed’de kaybolup gidecekti. Trabzonspor dağların taşların arasında hem de öz be öz Trabzonlu olan gençleri yetiştirirken, Malatyaspor düz ovada futbolcu çıkaramıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Helal olsun Başkan, Başarılar Malatyasporun Aziz Yıldırım ı gibisin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Çok güzel...önemli olan kümede kalmak..Bir an önce kümede kalmayı garantileyen ek puanları toplamak lazım.. transferler akıllıca tok adamları almanın anlamı yok.. Göztepe den puan çıkarmamız lazım.. başarılar başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalî (3 yıl önce)
    Akillica transferler 2 tanesi iyi cikarsa bile basaridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • haydar (3 yıl önce)
    başkan bence akıllıca davranıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Afrikalılardan inşallah bir Yusuf daha çıkar.Ekonomik bağımlılıktan ancak böyle ucuza bulup maliyetinin bir kaç katı fazlasına satarak kurtuluruz. Kadromuz akıllı kullanılırsa ilk 10 için yeterlidir.Başarılar Malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (3 yıl önce)
    Süpersin başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    İnşallah iyi transferlerdir takıma faydalı olurlar, Malatyaspora hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa44 (3 yıl önce)
    Gana ve Burundi mili takımını komple alacağız galiba hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Bu yönetimin iyi hoş nerde stoper var alıyorda gölü kim atacak bir türlü forvet alamadı gitti. Takım 4 yıldır süper ligde 1 tane ise yarar forvet gelmedi. Goller ya penaltıdan yada duran toptan geliyor. Şöyle bupenza tarzı golü kendisi koparıp atacak bir forvetimiz olmadı maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kubilay Kanatsizkus,Umut Bulut varta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)New Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Tetteh var Topalli var ama Hamzaoğlunun Umut ve Kubilay hayranlığı yüzünden neyazık ki bunlar da yalan oldu
    0
    0
    Yanıtla