SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2021-03-01 12:48:43
YMS, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Süper Ligin 27.haftasında deplasmanda Ankara ekibi Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, 2 Mart Salı günü akşam 19.00'da sahasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde, sportif direktör Ali Ravcı nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, Gençlerbirliği maçında ilk 11'de oynayan oyuncular yenileme çalışması yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni Malatyaspor’umuz, salı günü saat 19.00’da oynayacağı Beşiktaş müsabakası hazırlıklarına başladı" denildi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş, Süper Lig’in 28. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı çalışmayla ara vermeden başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcular, sahada koşu ve stretching çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer oyuncular, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmaları ile minik kale maç yapıldı. Antrenman, yarım sahada oynanan çift kale maç sonrası yapılan şut çalışması ile sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Zaten yenme ihtimaliniz yok. Bari çıkıp futbol oynayın. Korkak futbol oynayıp defansa çekilmeyin. Hiç değilse taraftara zevkli maç izlettirin...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hazırlık yapmaya gerek yok.akibetimiz belli.helede umut bulut ilk onbirde sahaya çıkarsa ruh sağlığı açısından herkesin televizyonlarını kapatmalarını öneririm.Artık sözün bittiği yerdeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Besiktas yenilmecek takim degil ,Hic bir tak tik bilmiyorlarsa besiktas in yenildigi maclar izlenilip analiz edilmelidir. Hizli top oynayip duran toplarda iyi organize olursa kartal avlanir. Bjk nin sagi hizli oyuncularina dikkat edilmeli bizim de zayif taraf sol kanat Hafez in dikkatli olmasi gerek. Orta sahada Aquach olmazsa olmazimizdir yanindaki ikinci ortasaha oyuncusu Ahmet olmamali . 7 tane yeni ara Transfer var oyunculari bir türlü göremedik bir fikir sahibi olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Dediğin,sadece rüyalarda olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    6 haftalık galibiyet hasreti son bulsun .
    0
    0
    Yanıtla