SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Beşiktaş'la 7'nci Kez Karşılaşacak

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile 7.kez karşı karşıya gelecek. Ligde daha önce oynanan 6 karşılaşmada İstanbul temsilcisinin üstünlüğü bulunuyor.

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 7.haftasında 1 Kasım Pazar günü 19.00’da Vodafone Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

İki takım Süper Lig’de daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. 6 karşılaşmanın 4’ünü Beşiktaş, 1’ini Yeni Malatyaspor kazanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş daha önce Süper Lig’de 2027-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Beşiktaş 3-1 kazandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan taraf Beşiktaş oldu. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmada 2-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, 2019-2020 sezonunda yine Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: İki takımın, 13 Temmuz 2020'de Malatya'da oynadığı maçtan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız