SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'YMS Beşiktaşlı Futbolcuyla Anlaştı' İddiası

0
Güncellendi - 2021-01-27 05:35:39
'YMS Beşiktaşlı Futbolcuyla Anlaştı' İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Fanatik Gazetesi, Yeni Malatyaspor’un, genç oyuncusu Ajdin Hasiç’i, 6 aylık süre ile kiralamak istediğini, Beşiktaş’ın bu isteğe, onay verdiğini ileri sürdü.

Orhan Yıldırım imzalı, Fanatik Gazetesi’nin konuya ilişkin haberinde, 19 yaşındaki kanat forvetin 6 aylık ücretini Yeni Malatyaspor ödeyecek.

Habere göre, Siyah Beyazlı Kulüp, anlaşma kapsamında, ayrıca yıldız adayı futbolcu için 10 maçlık ilk 11 garantisi de talep etti.

Bosna Hersekli Hasic bu sezon Beşiktaş forması ile çıktığı 9 maçta 2 gollük performans sergiledi. Hasic, Bosna Hersek U21 Milli Takımı’nın da milli oyuncusu.

Ajdin Hasic, geçtiğimiz sezon ara transferde Dinamo Zagreb 2’den Beşiktaş’a gelmiş, Beşiktaş Ümraniyespor’a kiralamıştı.  Güncel piyasa değeri 750 bin Euro görünen Hasic, 2020-2021 sezonu başında Beşiktaş’a dönmüştü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Kadir (3 yıl önce)
    Yok ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Hadi oradan
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Hadi ordan ilk 11 garantisiymis vay vay
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmikti li (3 yıl önce)
    Iyi olur. Da,ilk onbir sozu dogru degil. Diyer emek vermis verecek oyun,culara haksizlik .olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığlılar (3 yıl önce)
    malatya önce kendi futbolcularının ücretini ödesin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığlılar,önce kendi takımınıza sahip çıkın.Klüp Kapatılma tehlikesi ile karşı karşıya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana ne oluyor sayın Elazığ lı gakkoş senin gurur duyman lazım ken surda komşuyuz buraya gelir maç izlersin biz aynıyız aynı bu yorumunuz hiç yakışmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • yazık yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    10 maçlık garanti talep ediyorsa kendisi neden oynatmıyor malatyaspor beşiktaşın egolarını tatmin etme yerimi
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    kendi oyuncularının parasını ödeyemiyor başka takımın oyuncularının parasını mı ödeyecek bunda bir iş var
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Beşiktaş 10 maçlık ilk onbir garantisi istemiş diyor sanki Beşiktaşın PAF Takımıyız.Böyle akıldışı bir transfer kulübümüzü küçük düşürür.hiç gelmesin daha iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    hayırlı olsun,hamza hoca bunun dilinden iyi anlar,...........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Çok doğru yerinde bir karar olur her maç ilk 11 de oynayacak bir oyuncu Başkan Gevrek eğer bu transferi gerçekleştirebilirse çok doğru bir karar vermiş olur yoğun maç temposunda her türlü kullanabileceğimiz bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla