SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Bolu'daki 3. Etap Kampını Tamamladı

0
Güncellendi - 2021-07-31 22:23:16
Yeni Malatyaspor, Bolu'daki 3. Etap Kampını Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Bolu'daki 3. etap kamp çalışmalarını tamamladı ve futbolculara 3 gün izin verildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 3. etap çalışmalarının, Cumartesi günü yapılan antrenmanla son bulduğu belirtildi. Futbolcuların 3 gün izin yaptıktan sonra 4 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da toplanacakları, 6 Ağustos'ta Başakşehir'le oynanacak hazırlık maçından sonra takımın Malatya'ya dönerek, Trabzonspor'la 16 Ağustos Pazartesi akşamı oynanacak maça hazırlanacağı bildirildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    hadi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Sayın başkan Adil Gevrek ve Kulübün yöneticileri Transfer döneminde o kadar ciddi transferleri yaptınız ki takım son sırada 1.olup küme düşerel şampiyon olur. Sayın Gevrek bu kadar beceriksiz bu kadar iş bilmez yönetimi çok iyi toplamışsın hepiniz maşallahı hakediyorsunuz. Sana hatırlatalım hiç olmasını istemediğim konu takım iyi gitmese dengesiz bir çıkar sana veya yönetimde birine zarar verirse çok üzülmem bu durumu hiç unutma ne zaman iyi bir başarıda da senin için seviniriz. Lütfen ona göre transferleri iyi yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Sevgili Malatyam Malatyaspor taraftarları başınız sağ olsun 2 yıl içerisinde 2 defa kalp kırizi geçiren doktorların çabası ve yüce Allahın ona yaşamak için verdiği şansı buraya kadarmış malesef Yeni Malatyasporu kaybetmiş bulunmaktayız tüm sevenlerinin tekrar tekrar başı sağ olsun defin işlerinde emeği geçenlere ve defin işleri müdürü Adil Gevrek efendiye çabalarından dolayı teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Bu sayfada futbolun f'sinden anlamayan bir yığın atar tutar var, yıllardır yönetimi eleştirenlere laf ebeliği yaparlar onlar için futbol hakkında yorum yapmaya değmez, onlar süper lig kalitesini bilmeyen alt lig taraftarları ancak mahallelerinde oynadıkları sokak futbolunu bilirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    İlk maçta trabzonspor Malatyaspora kaç gol atar ben 3 garanti diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Çaykur rize ile hazırlık maçı vardı çaykur rize hazırlık maçından vazgeçti maç yapmaya kulüp bulamadılar böyle basiretsiz bi yönetimimiz var menajerimiz var bu gidişatla anca küme düşeriz 2. Ve 3.lig de adam bırakmadı çöp transferler yapıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlt (2 yıl önce)
    beş hafta da lige havlu atacağız bekle bizi PTT 1.lig iki kere olmadı bu sefer olacak geliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • En hasut taraftara sahip olmuş olmakla övünebiliriz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)Mlt isimli kullanıcı yorumuna
    Bu senede çok beklersin Gakkoşcum
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    Messiyle Ronaldoyu da aldıkmıydı transeferi kapatalım yeter artık koyacak yer kalmadı
    0
    0
    Yanıtla