SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Cumartesi Günkü Maça Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2021-10-13 21:18:26
YMS, Cumartesi Günkü Maça Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Galibiyete hasret kalan Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor maçından 3 puan ile ayrılarak yoluna moralli bir şekilde devam etmek istiyor. Milli ara öncesinde evinde Hatayspor’a 2-0 mağlup olan sarı-siyahlı ekip, Teknik Direktör İrfan Buz ile üst üste gelen mağlubiyetler sonrası ayırmıştı. İrfan Buz'un ardından teknik direktörlük görevine getirilen Rumen hoca Marius Sumudica ile geçtiğimiz pazar günü Gaziantep FK ile hazırlık maçı yapan Yeni Malatyaspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Sumudica ile ilk resmi müsabakasına çıkacak olan sarı-siyahlılar, uzunca aradan sonra galip gelerek 3 puanla ayrılmayı istiyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Shakiri (2 yıl önce)
    Sumudica'nın hiç değilse gelişmekte olan siyahi fulbolculara doğru dokunuşlar yapacağından kuşkum yok, özellikle Haqi Osman 'a biraz odaklanılırsa o çocuktan beklenilenin çok üstünde verim alınacağı kanaatindeyim. Sumudica'nın takım üzerindeki ( + )ya da( - )etkisini Adana deplasmanında anlayacağız. Ben geleceğe umutla bakanlardanım, göster kendini KAPLAN !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Takım ın zamana ihtiyacı var adana dan puan bile alsa bu ruhsuz futbolcularla bence başarı olur kadro nun hiç bir yönü iyi değil orta saha da press yapan güçlü bi önlibero yok yusuf ndyashime yi arıyoruz pas hatası çok ryan abid bu takımın oyuncusu değil munir sürekli kendine oynuyor goller onun hatalı paslarından defans evlere şenlik sağbek yok sadık ile semih in hatalarından her hafta goller yeniyor işimiz çok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Rumen hoca kurtaracak Tercumanı her şeyi açıkladı Az kaldı güneş doğacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadro ile zor
    0
    0
    Yanıtla