SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Defans Oyuncusu Transfer Etti

0
Güncellendi - 2020-09-01 23:52:01
YMS Defans Oyuncusu Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, transfer çalışmaları kapsamında sağ bek Zeki Yavru'yu transfer etti.

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı siyahlı takım, geçen sezon Denizlispor'un formasını giyen Zeki Yavru ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, sağ bek oyuncusu Zeki Yavru ile her konuda anlaşmaya varmıştır. Büyük camiamıza hayırlı olsun" denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Ya arkadaşlar bakıyorum biraz acımasızca yorumlara kızıyorum.Bağışlayın ama burada kimin ne kadar futbol bilgisi var endişe içerisindeyim.Doğruya doğru diyelim,yanlışa yanlış diyelim ama hakkaniyetli olalım önce bu en değerli şeydir her şeyden önce.Başkan yada hamza hoca farketmez her ikisinede teşekkür ederiz.Zeki Yavru Yerinde ve isabetli bir transfer.Zeki gibisi az bulunur hakikaten hırsı,azmi ve takımdaşlığı hakikaten en üst seviyede bir oyuncu katkısı maksimimum seviyede olacaktır şüphem yok.HOŞGELDİN ZEKİ YAVRU..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Denizliden Estupinan ı beklerken zeki yavru çıktı.Attamahı beklerken murat akça çıktı.önümüzdeki sezondan oldukça endişeliyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    zekı güzel oyuncu inşallah malatyamiza uyum sağlar hayırlı olsun inşallah malatyamiza
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Zeki yavru geldiğine göre takım bu sezon yine küme düşme hattında olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Yine herşeye muhalefet olan,çok bilmiş,klübe 1atkı bile almaktan aciz olan insanlar daha halen iyiyide,yapıcı olanıda eleştirmeye devam ediyorlar.Zeki YAVRU gerçekten yerliler içerisinde isabetli transfer olduğunu herkese gösterecektir.Çok hırslı bir futbolcu ve o hırsda başarıyı beraberinde getirecektir.Tabii bizim Malatyamızda 5 bin teknik direktör,5 bin başkan ve 5 binde çok bilmiş futbol profesörleri var. Ama ne hikmetse onlar klübe 5 lira bile destek vermezler.Hep yolmaya çalışırlar ve bunada Adil GEVREK müsaade etmez.Adil Başkan MALATYA seninle???
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bu durumda chabeki rahatlıkla gönderebiliriz.geçen sezon bize kabus yaşatan isimlerden kimseyi bu sezonda görmek istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    geçen sezon Denizlispor da iyi bir performans ortaya koydu.Faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Nerede bir tringo varsa Adil bey transfher için düğmeye basıyor...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bu habere yorum yapan sevgili Enes, DONDURMACI, ve gecegozlum adlı arkadaşlar sözüm sizlere. Enes hangi takımların küme düştüğünü bile bilmiyor. Kaldiki küme düşen takımın oyuncusu alınmaz diye bir mantık olamaz.Malatyasporda küme düştü ama 4-5 futbolcusunu başka takımlar aldı. Yine Kayseri ve Ankaragücü, nün bazı futbolcuları kapış kapış gitti. Dondurmacı gardaşım yazmadan önce girersin TFF sitesine futbolcunun yaşı da dahil bütün bilgilerini görürsün. Adil Gevrekten daha yaşlı demek bu işi bilmiyorsun anlamına gelir. Gecegozlum sen geçen sezon izledinmi Zeki Yavru,yu. Şayet izleyipte bu yorumu yapmışsan bu işten hiç ama hiç anlamıyorsun. Yorum yapmış olmak için yazmayın. Komik duruma düşüyorsunuz. Ha bu arada Adil Gevrek, in çok eksiği ve hatası var. Ama öteden beri yapilan transferlerin çoğu iyi. Nasıl mı? 3 yıldır bizden başka takımlara giden futbolculara bakın yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (3 yıl önce)
    Yaw arkadaş bizim taraftar kadar köstek bizim taraftar kadar boşbeleş bi taraftar yok. 5 tl verip maça gitmezler sosyal medyada ahkam keserler. takıma zerre faydaları yok. geçen sen Eskişehirspor alt lige düşecek eksi puanda ama trübünler hep tıklım tıklım. seyircisiz oynama cezası aldıkları maça adamlar 20 TLden 20 bin bilet sattı. biz 4 büyük takım maçlarında bile ancak bu kadar satabiliyoruz biletlerimiz de 5 tl-10 TL.... ama sosyal medyaya gelince da mangalda kül bırakmıyoruz. velhasılıkelam takımımız bu sene çok iyi işler yapacak ama bu taraftar asla süperlig taraftarı değil
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (3 yıl önce)
    güzel transfer bazıları bilmeden konuşuyor adam maca gelmemiş yeni transfere bunu nerde bulmuş diyor nediyeyim ağzı olan konuşuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YÜKSEL (3 yıl önce)
    Hayatı boyunca maça gitmeyenlerin şurda her gelene bir kulp takması ne kadar ağır
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Buyla mutiş bi transferi nasıl yapabildi hayret Bu pahalı olmali mili takım oyucusu gerçektan Tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    İyi transfer zeki iş yapar,katkı sağlar.Hayırlı olsun takımımıza.Zeki'ye hoş geldin diyorum.Maksimum fayda sağlayacağından şahsım adına zerre şüphem yok.Kendi hırsı ve azmiyle,sahada ki duruşu ile takıma da ki diğer futbolculara da hırslandıran bir isim yerinde ve isabetli bir transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)
    gece gözlüm... Sen çık oyna o zaman köstek olmayın destek veren taraftar olun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Sen çık oyna o zaman köstek olmayın destek veren taraftar olun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Tecrübeli ve hırslı,sağbek ,defansın önünde oynayabilen oyuncu takımımıza uyum sağlarsa faydalı olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (3 yıl önce)
    Bu adam küme düşmüş bi takımın oyuncusu hicmi izlemediniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav he he Denizli küme düştü ordan geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • harikasın :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (3 yıl önce)
    Kocaman şehrin koca takımının Transfer imzaladığı odaya bak Simit sarayında transfer edeydiniz adamı Gören alt takıma transfer yaptık sanar
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Çok iyi bir transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Adil daha genç duriyi
    0
    0
    Yanıtla
  • gecegözlüm (3 yıl önce)
    zeki bomba ve kalite transfer bu adamı iyi izleyin issama ve sethe dua edeceksiniz bu adam gençlerbirliğinde mi ankaragücünde mi tam hatırlamıyorum korner çizgisinde issama yerdeyken tekme atıp sürüklemişti sayın başkan bu adamı transfer edeceğine kendine de lisans çıkart sende oynarsın adil gevrek anlayışına hayır ve protesto ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)gecegözlüm isimli kullanıcı yorumuna
    Bu adamı hiç sevmem ama gerçekten savaşcı biri kötü transfer değil ancak çok acil stoper ve golcü ön libero almamız lazım zaman daralıyor
    0
    0
    Yanıtla