SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Deplasmanlarda 12 Puan Topladı

0
Güncellendi - 2021-03-29 08:36:55
YMS, Deplasmanlarda 12 Puan Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 32.haftasında 4 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak, ikinci yarıdaki galip gelememe serisini sonlandırmak istiyor.

Lig’de ikinci yarıda 9, toplamda ise 10 maçtır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da kamp çalışması yaparak değerlendiriyor. Geçen sezon 12 maçlık galip gelememe serisinin ardından küme düşen ancak pandemi dolayısıyla küme düşmenin kaldırılmasıyla birlikte bu sezonda yoluna Süper Lig’de yoluna devam eden sarı siyahlılar, bu sezonda aynı kabusu yaşamaya başladı.

Ligin ikinci yarısında şuana kadar oynadığı 9 karşılaşmada galibiyet alamayan Doğu Anadolu ekibi, galip gelememe serisini 32.haftada deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmayla sonlandırmak istiyor.

Süper Lig’de 31 hafta sonunda oynadığı 29 karşılaşmada 7 galibiyet, 11 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşayan ve topladığı 32 puanla 14’üncü sırada yer alan Yeni Malatyaspor, bu sezon deplasman maçlarında istediği sonuçları elde edemiyor.

Lig’de şuana kadar hanesine 32 puan yazdırabilen sarı siyahlı takım, bu 32 puanın sadece 12’sini deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda elde edebildi. Deplasmanda şuana kadar14 karşılaşmaya çıkan Malatya temsilcisi, bu karşılaşmaların 2’sini kazanırken, 6’sında berabere kaldı, 6’sını ise kaybetti.

Yeni Malatyaspor, son deplasmanda galibiyetini ligin 20.haftasında Atakaş Hatayspor’a karşı 2-1’lik skorla almıştı.

Süper Lig takımlarının deplasman maçlarında aldıkları sonuçlara göre puan sıralaması:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız