SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Formalarının Satışı Devam Ediyor

0
Güncellendi - 2021-08-23 03:07:31
YMS Formalarının Satışı Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un yeni sezon formalarının 170 TL'den satışa çıkarıldığı bildirildi.

Yeni malatyaspor Kulübü’nün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, 2021-2022 Sezonu’nun formalarının MalatyaPark AVM Store ve Malatya kent merkezindeki Çarşı Store’da yapıldığı, İstanbul’da ise Esenler Store’da forma satışlarının devam ettiği kaydedildi.

YMS Kulübü’nden yapılan açıklamada, yeni sezon formalarının aynı zamanda internet üzerinden satışa çıkarıldığı da belirtildi.

Online sipariş vermek isteyenlerin ymsstore.org üzerinden forma siparişinde bulunabileceği belirtildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • FFM (2 yıl önce)
    Yurtdışındakileri bu imkana sahip değil yardımcı olursaniz sevinirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Güven mediğim yönetime 1 lira katkı yapmam kulüp resmen adil in çiftliği olmuş halde
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Şu sarı kırmızı forma artık kalksın. Yerine kayısı rengi turuncu olsun, sarı kırmızı ne alaka!
    0
    0
    Yanıtla