SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Gaziantep FK Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-03-17 18:23:45
YMS- Gaziantep FK Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 31.haftasında 20 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasını Mert Güzenge yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 31.haftasında oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 20 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Esat Sancaktar ile Trabzon Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Özgür Ertem yapacak. Mücadelede, İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Onur Özütoprak ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Süper Ligin 31.haftasında oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek olan hakemler şöyle:

19 Mart Cuma 

16.00 Fatih Karagümrük-Hes Kablo Kayserispor: Bahattin Şimşek

19.00 Galatasaray-Çaykur Rizespor: Volkan Bayarslan

20 Mart Cumartesi 

13.30 Gençlerbirliği-Kasımpaşa: Arda Kardeşler

16.00 Göztepe-Demir Grup Sivasspor: Yasin Kol

16.00 Yeni Malatyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü: Mert Güzenge

19.00 Trabzonspor-MKE Ankaragücü: Zorbay Küçük

21 Mart Pazar 

13.30 Fraport-TAV Antalyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Erkan Özdamar

13.30 İttifak Holding Konyaspor-Aytemiz Alanyaspor: Koray Gençerler

16.00 Yukatel Denizlispor-Medipol Başakşehir: Tugay Kaan Numanoğlu

19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Halil Umut Meler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet KARADAŞ (3 yıl önce)
    Ya arkadaş böyle tecrübesiz hakemleri neden son sıraları yakından ilgilendiren maçlara verirsiniz.Hakem arkadaşın iyi niyetinden şüohe etmeyiź fakat sadece o değilki VAR'ı AVAR' ne yapacağız.Tecrübeli versen oda eski kaşar anlıyacağınız bir senaryo yazılmış sene başı oyuncular sahneye koymuş bizde kuzu kuzu seyrediyoruz.Çıkın 11 rakip futbolcu 4 hakem ve 2 Var Avar 17 kişiyle mücadele edin ve Allah Rızası için ekmeğini yediğiniz şehre borcunuzu ödeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Böyle Gençler niye ilk defa bizim maçlara verilir.............
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Son şans.
    0
    0
    Yanıtla
  • jubo (3 yıl önce)
    sorun para parasını ver futbolcuların sonra seyret
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    maç öncesi ve maç sonrası hakemlerimiz hakkında iyi yada kötü yorum yapmayalım lütfen.takımımız iyi olduktan sonra kimse bir şey yapamaz evelallah.takımın moral ve motivasyona ihtiyacı var.takımımızda çok kaliteli futbolcularımız var.yeterki irfan hoca doğru zamanda doğru hamleler yapsın.bunu da yapacağına inanıyoruz.Hocamıza ve teknik ekibine başarılar dilerim.kaplanlarımız bu haftadan itibaren, artık çıkışa geçecektir inşallah.
    0
    0
    Yanıtla