SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Gaziantep Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2022-01-15 18:06:50
YMS, Gaziantep Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 18 Ocak Salı günü deplasmanda Gaziantep FK ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirildi.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, çeşitli çalışmalar yaptı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • mehmet (2 yıl önce)
    hafez ne oynadığını bilmeyen bir futbolcu futbol her ne kadar ayakla oynanıyorsa da beynin ayaklara uyarısıyla oynanır., hafezde bu yok! sadık çok agressiv oynadığından hatalar yapıyor ama iyi niyetli. semih malatyasporu umursamıyor süresini dolduruyor, wallas gs nin liundaması, adem ise performans kaybı var, haddadi ve ryan abid beklentilerin çok gerisinde kaldılar! iyi bir yedek kaleci yok, bana göre takım içindeki sorunlar bunlar,
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Yazık onca giden paralara !! Ne gerek vardı bu kadar ara transfere. Sonuçta kara kaşa,kara göze gelmiyor bu adamlar paralar verip getiriyorsun sonuçta da küme düşeceksin. Yeni malatyaspor yönetilemiyor hemde süper ligde var olduğu ilk günden beri bu takım yönetilemiyor. Madem alacaktın sezon başında neden almadın ara transferde getireceğin adamlarıda,sezon başı onca yeteneksiz bir kaba sığmayan atsan atılmayan,satsan satılmayan adamı doldurdun demezler mi adama ? Hiç bir işi doğru yapmıyoruz sezon başında o kadar yeteneksiz,toplasan 1 takım etmeyen adam alıyorsun,aldığın en iyi adamı da ( CENGİZHAN AKGÜN ) onu da kiralıyarak takımdan gönderiyorsun. Yeni malatyaspor YÖNETİLEMİYOR !!
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Az kaldı Adil Gevrek takımın ruhuna fatiha okuyup sonra çekip gidecek. Devamlı aynı durumlar tekrar edip duruyor. Bu yönetim geçen zaten takımı ligden düşürmüştü. Siyasiler ile geri çekildi. Adil efendinin bu ikinci kez takımı ligden düşürmesi olacak. Miletvekilleri ve belediye başkanları da seyretsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali elmas (2 yıl önce)
    Antep maçını alacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    O antrenman sahasının çimlerine yazık.gidin evinizinde oturun.artık iş işten geçmiştir.bundan sonra ne desek nafile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Antrenman yapmasınlar, ligde kalma mücadelesi veren takımların maçlarını seyretsinler de bir şeyler öğrensinler özellikle Kasımpaşa- Giresunspor maçını. Bir kaç oyuncuyu kadro dışı kalsa herkes kendine çeki düzen verecektir ama yönetim kadro dışı bırakma cesaretini bir türlü gösteremiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Adil gevrek olduğu sürece bu takım gün yüzü görmüyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmir Kombi Servisi (2 yıl önce)
    Sumudica hoca üzülerek söylüyorum hala anlamadın Antep maçına hazırlanman fayda etmez git kariyerini kurtar kaldıkça batıyorsun bu yönetimle bir yere varamazsın. Adana demir Spor gibi yönetici olacak yönetime bakınca karizma var. Oyuncular sırtımızı dayadığımız yönetim var diyor. Bize bak nerde o yönetim ben gördükçe başkan diyesim gelmeyen birini görüyorum. Ancak amatör takım yönetirler Taraftarını kümede kalmaya inandıramamış yönetim ile olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Birinci oncalikli acil olarak stoper iki tane lazım encok aksayan yera almıyorlar sadikla semhla olmaz biz iki tane atsak ne olur üç tane yeriz bu dafansla biz maç anlamayız bunu gormiyorlarmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (2 yıl önce)
    Yenimalatyasporumuz,herhafta maçlarını kaybediyor ve herkes hiçbirşey olmamış gibi davranıyor yazıklar olsun!...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Sormak lazım Sadık beye takım futbol oynarken o dereksiz hentbol hareketini neden yapar. Penaltıdan sonra takım resmen oyundan düştü. Hoca sadığı süresiz kadro dışı bırakmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hurriuet (2 yıl önce)
    Adem büyük,takım kaptanı olarak sözüm sana,büyüklük soyadına göre olmuyor kaptanı olduğun takım gemisi su alıyor batmaya doğru gidiyor biz de bekliyor ve izliyoruz seni .ya geçen seneki gibi gemisini kurtaran kaptan ol yada gemisini terkeden kaptan olmaktansa transfer süresi bitmeden başka bir takıma git senin için de büzim için de hayırlısı budur.malatyadan güzel duygularla anılmayı haket.benden bu kadar gerisi sana kalmış yol ayrımındasın kararını ver bizi üzme lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Boşuna beyleri yormayın Bizim hiçmi hiç umudumuz yok Lig bitinceye kadar da her hafta ki razalete bizi üzüyor bir an önce ne olacaksa olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent 44 (2 yıl önce)
    Sadık Semih hafez ve Adem bu takımı bu hale getirdi her tarafları oynuyor bunlar Artık kadroya almayın hocam yönetim zaten bunları bu hale getirdi kendilerine benzetmişler!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Millet !!! Bi durun biraz..hoca transferler sonrası ilk 4 maçı saymayin dedi..ligin son 15 maçına odaklanacagiz dedi..biraz tolerans lütfen.. Göztepe ye Yenildik..ama biraz topla oynayabildik sanki..Hafif bir kipirdanma oldu bence..yeni oyuncularla kurulu kadroyla şimdilik bu..ama evlere şenlik defansı toparlayacak biri lazım.. transfer olacak ise bu bölgeye kesinlikle biri gerekiyor.. birilerini suçlamak kolay.. takıma destek verelim..ne olursa olsun.. taraftarlık bunu gerektirmez mi.. burada insanların söyledikleri olumsuzluzlukların hepsi doğru..ben de biliyorum..ama destek.. hep destek..tam destek..sonuna kadar..
    0
    0
    Yanıtla
  • İlk dört maç önemli değil yani 0 puan olsa bile .Ama son 15 maçda hep puan alıp ligde kalacağız.Öylemi?Son 15 maçda puan,puanlar alınacağına dair elinizde senet mi var?Diğer takımlarda bu arada armut mu topluyacaklar?Altda göztepeye sahasında yenilen Adil gevreğin şakşakcıları hala cambaza bakın demekten sıkılmamışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    Adamı genç yaşta tansiyon hastası yaptılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yeni rezalet tiyatrosunamı hazırlanıyorlar.lütfen bir kezde yedekleri sahaya sürün.şimdiye kadar ilkonbiri gördük.Göztepe maçını katleden sadığı stadyuma bile sokmayın lütfen.bizim formamız bu kadar ucuz olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam size saygımız sevgimiz çok büyük. Bu takımı birlikte çıkaracağız bu girdaptan. Bugün laubali oynayan her kim varsa yollarını ayır11 yürekli insan yeter . Gerçek taraftarı sahada aradık bulamadık
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    hikmet karaman malatyayı karektersiz futbolcular düşürdü demişti aynısı tekerrür ediyor kaşarlamış futbolcular hocaya mesaj verdi güvendiğin futbolcuları getirdin kutarsınlar diyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Ağalar siz oynadınız puanlar aldinizdami bu kulüp transfer yaptı lütfen hocam gençleri oynatiniz bu saatten sonra sadık,Semih,hafez,adem gibi takımı sabote eden oyuncularla yollar ayrılsin diyorum ama oyuncuların içerde bulunan alacaklarını kim ödeyip gönderecek .
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Istersen 24 saat calisin goztepe macinda gorduk goztepe hucum oynadi ilk yari 5 tane kose atti malatya 0 bu gidisle gaziantep en az 3 tane atar kumede kalma umudumiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam geçmişteki futbolculuklarina saygı duymakla birlikte bugünkü lakayit tavırlarından dolayı semihi,sadigi,hafezi ve ademi Antep kafilesine bile almayınız.yolunuza bu olaya en az sizin kadar inanmış 11 yürekli insanla devam ediniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Boşyere masraf edip gitmeyin.Evinizdeki maçı rakibinize hediye ediyorsunuz.Bu defansla ve şovmenlerle maç alamayız.
    0
    0
    Yanıtla