SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Geçen 3 Sezonun Gerisinde Kaldı

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, 17 haftalık bölümde topladığı puan itibariyle geçen 3 sezonun gerisinde kaldı.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 18 haftalık bölümde oynadığı 17 karşılaşmada topladığı 21 puanla 14.sırada yer alıyor. Lig’de son 5 haftada hanesine sadece 2 puan yazdırabilen sarı siyahlı takım, 17 haftalık bölümde topladığı puan itibariyle 2017-2018, 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarının gerisinde kaldı.

Sarı siyahlılar, tarihinde ilk kez yer aldığı Süper Lig’de 2017-2018 sezonunda 17 haftalık bölümde 6 galibiyet, 4 beraberlik, 7’de mağlubiyet yaşamış ve topladığı 22 puanla 10.sırada yer almıştı.

Malatya ekibi, 2018-2019 sezonunda ise 17 maç sonunda 8 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşamış ve topladığı 29 puanla ilk yarıyı 3.sırada tamamlamıştı.

Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunda Sergen Yalçın nezaretinde oynadığı 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşamış, topladığı 24 puanla 8.sırada yer almıştı.

Doğu Anadolu temsilcisi bu sezon ise oynadığı 17 karşılaşmada 5 galibiyet, 6 beraberlik, 6’da mağlubiyet yaşarken, topladığı 21 puanla 14.sırada yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geçen seneki filmin daha kötüsünü seyrediyoruz.sonumuz belli.Şu durumda Mehmet ekiciyi almak isteyen bir kulüp çoktan kendi ipini çekmiştir.biz se boşuna dövünüp duruyoruz işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)
    Yıllardır bir dusuremediniz gittiniz...Düşse ne çok da memnun olacak adam var şu memlekette...Yukardaki yorumlardan belli....Lakin umutlanmayin bence,bu takım bu sene de düşmez....Siz iyisi mi bir sonraki senenin mesaisine başlayın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yuh sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek le ligde kalması mucize olur Herkes Hamza Hocaya destek olmalı Adil Gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezai (3 yıl önce)
    Şımdi üstelik para da yok,transferde yok.Abbas yolcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    düşeceğimiz kesin. yönetim geçen sezondan ders çıkarmamış başkanın taraftara şeref sözü vermesine rağmen. yönetim şu işi çok güzel yapıyor. sosyal medyada küfür olmamasına rağmen çok sert eleştiri yapanlara adil gevrek tarafından soruşturma açılıp taraftarları polis merkezlerinde ifadeye çağırıyorlar. ben burdan adil gevreğe şunu demeden geçemicen. süperlig başkanı olduğunuzu unutmayın ve akademisyen ruhlu olun küfür olmadıktan sonra sert eleştirileri duyulmaması ve göülmemesi lazım. bir insan yönetimi sert dille eleştiriyorsa yanlışları görüp ve malatyaspor sevgisinden dolayıdır. adil gevreği her eleştireni mahkemeye verirseniz tek sevdamız olan malatyaspordan soğutmak demektir. malatyaspordan küstürmek demekttir. yönetimin ve malatyasporun nasıl bir sosyal medya sorumlusu varmış öle ayıpttır. ali karadeniz bu işi çok güzel yapıyordu o zaman biz taraftarlarda adil gevreği mahkemeye verelim diyelimki bütün A: dan Z. ye kadar bütün hesaplar incelensin ve şunu da diyeli 50 bin dolara 100. bin dolara topçu alıp iki. milyon ve 3. yuroya atıyorlar diyelim ve giren ve çıkan bütün hesaplar incelensin diye bizlerde o zaman mahkemeye başvuralım herşeyi mahkemeye vermek polis karakolunda ifade vermek yöneyimin zayıflığıdır yakışmıyor süperlig başkanına ve yönetimine.. bu eksiklik neden geliyor. bütün yönetim kurulu istanbuldan malesef malatyadan ikamet eden bir tane yönetici yokttur. malatyada iki veya üç yönetici olsa burdaki taraftar düzenini ayarlar ve başı boşluk olmazdı ve istanbul malatya ayrımı olmazdı. malatyadaki yönecileride küsttürdünüz malesef.lütfen süperlig yöneticisi olduğunuzu unutmayın ve akademisyen ruhlu olun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Kemerleri bağlayalım o zaman.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri44 (3 yıl önce)
    Uykuya devam
    0
    0
    Yanıtla