SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Gençlerbirliği İle 6'ncı Kez Karşı Karşıya

0
Güncellendi - 2021-02-26 20:04:06
YMS, Gençlerbirliği İle 6'ncı Kez Karşı Karşıya
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile Ankara ekibi Gençlerbirliği Süper Lig’de altıncı kez karşı karşıya gelecek. Bundan önce ligde oynanan 5 karşılaşmada Yeni Malatyaspor’un 3 galibiyeti bulunuyor.

Süper Ligin 27.haftasında Cuma günü 16.00’da Yeni Malatyaspor, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Bu maç, iki takımın Süper Lig’deki altıncı randevusu olacak. Lig’de bundan önce oynanan 5 karşılaşmada Yeni Malatyaspor 3 kez galip gelirken, Gençlerbirliği sahadan galibiyetle ayrılamadı. İki takım arasında oynanan 2 lig mücadelesi ise beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği, Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmada 4-1 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım, 2019-2020 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan karşılaşma 3-3, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere tamamlandı.

Bu sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Sezonun ilk yarısında 25 Ekim 2020'de Malatya'da oynanan ve 2-1 Yeni Malatyaspor'un galibiyetiyle sonuçlanan maçtan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız