SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme 2 Yıllığına İmza Attı

0
Güncellendi - 2019-07-18 20:04:31
Guilherme 2 Yıllığına İmza Attı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques ile iki yıllık anlaşma sağladı. Kiralık olarak Yeni Malatyaspor'da forma giyecek olan Guilherme, UEFA'ya verilecek olan listede yer alacak.

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Guilherme Costa Marques, sözleşmesinin sona ermesinin ardından ülkesine dönmüştü. Geçtiğimiz sezon İtalya Seri B ekibi Benevento'dan kiralık olarak Yeni Malatyaspor'a transfer olan Guilherme'nin geleceği uzun süre merak konusu olmuştu.

Brezilyalı merkez orta saha oyuncusunu kadrosunda tutmak isteyen Yeni Malatyaspor yönetimi, uzun süren görüşmeler neticesinde transferde mutlu sona ulaştı. Transfer komitesinin yoğun bir mesai harcadığı Guilherme ile iki yıllık anlaşma sağladı. Guilherme, 2 yıl kiralık olarak Yeni Malatyaspor'da forma giyecek.

Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'un formasını giyen Guilherme, Spor Toto Süper Lig'de 30 karşılaşmada 2 bin 251 dakika görev alırken 5 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Sözleşmesi sona eren futbolcumuz Guilherme Costa Marques ile yapılan görüşmeler sonucu 2 yıl kiralık olarak sözleşme imzalandı. Guilherme yine yeniden Yeni Malatyaspor'umuzda. Evine yeniden hoş geldin güzel gülen adam" denildi

SAĞLIK KONTROLUNDAN GEÇTİ

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'la yeniden anlaşan Guilherme Costa Marques, sağlık kontrolünden geçti.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, futbolcu Guilherme'nin Acıbadem Fulya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi.

Duyuruda, detaylı kan tetkikleri yapılan Guilherme'nin ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildiği; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerle sezon öncesi muayenelerinin tamamlandığı bildirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • yönetim (4 yıl önce)
    EVEETTT... ŞİMDİ SIRA TARAFTARIMIZDA BAKALIM STADLARI DOLDURACAKLARMI BU SEZON? GERÇİ KOMBİNE SATIŞLARINA BAKILINCA BOŞ GÖRÜNECEĞE BENZİYOR İNŞALLAH YANILIYORUMDUR. BÜTÜN KALİTELİ FUTBOLCULARI GETİRDİK BU SEZON İNŞALLAH SEYİRCİ DEĞİLDE TARAFTAR RUHUYLA MAÇ İZLEMEYE GELİRSİNİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğut (4 yıl önce)
    Nihayet !!!! Çok şükür geç oldu ama zor da olsa oldu. Aleksic gitmişti Guilherme'nin gidişi büyük boşluk açardı zaten yönetim ağır, bide başka bilmediğin bir isim olacağına bildiğin en iyisidir !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih genç (4 yıl önce)
    Yönetimi kutlarım geç oldu ama güç olmadi biz takımımız için acele edilmesi için yönetimi eleştirdik gönülden başarılar dilerim inşallah haftaya iyi bir sonuç elde ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaa (4 yıl önce)
    Bonservisi bir finans kuruluşunda. Kulüp anlaşması yoktu ama bonservisi de elinde değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (4 yıl önce)
    Yönetimi alkışlıyorum. Tarihin en iyi malatyaspor una çok az kaldı. Şimdi sıra kombinelerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlty44Mlty (4 yıl önce)
    Bosverisi elinde degilmiydi? Sözleşmesi bitmemiş miydi?. Nasıl 2 sene kiralık aldık ... ilginç... Yinede hayırlı olsun ...Sergen hoca guilherme yi inşallah ucurursun...
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 milyon euro yaklaşık 20 milyon olunca bonservisi sadece bu kat ve kat avantajlı oldu yani kiralama .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (4 yıl önce)
    Bu yıl sergen hoca ile bambaşka bir formatta oynayıp çok daha güzel işler çıkaracağına inanıyorum...Âdil bey ve emeği geçenlere tessekkür ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla