SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Haftayı Maç Yapmadan Geçirecek

0
Güncellendi - 2021-03-09 02:05:12
YMS, Haftayı Maç Yapmadan Geçirecek
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin ikinci yarısında oynadığı 8 karşılaşmada galip gelemeyen, hanesine sadece 4 puan yazdırabilen Yeni Malatyaspor, ligin 30.haftasını bay (maç yapmadan) geçirecek.

Süper Lig’de şuana kadar oynadığı 28 karşılaşmada 7 galibiyet, 10 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşayan Yeni Malatyaspor, 29.haftada deplasmanda Yukatel Denizlispor’a 3-2 mağlup oldu. Lig’de 9 haftadır galip gelemeyen, ikinci yarıda oynadığı 8 karşılaşmada henüz 3 puanla tanışamayan sarı siyahlı takım, 31 puanda kaldı.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 karşılaşmada 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşayan Doğu Anadolu ekibi, 30.haftayı ise bay (maç yapmadan) geçirecek.

Yeni Malatyaspor bay haftasının ardından kritik ve zorlu maçlar oynayacak. Sarı siyahlılar, 31.haftada sahasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Mücadele, 20 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Ligin 32.haftasında 5 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, 33.haftada 8 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele, saat 19.00’da başlayacak.

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 34.haftasında ise 12 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    İyi bu hafta yenilmiyecegiz keşke her hafta bay olsak diyesim geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (3 yıl önce)
    iyi bari bir hafta strese girmicez hemde yenilmicekler buna da şükür. bu hafta yenilmedi diye haber yapılabilir moral olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (3 yıl önce)
    Oynamadıkları daha iyi hiç değilse bir hafta üzülmeyiz,yeter artık bizi üzmeye kimsenin hakkı yok,yeter sizin yüzünüzden şeker hastası olduk,.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (3 yıl önce)
    Geçen senenin tekrarı yaşanıyor ve ne yazık ki görünen o ki sezon sonunda da geçen sezonun sonunda ki senaryo tekrarlanacak gibi duruyor.Malatya hakettiği gibi yönetiliyor her anlamda koca kulüp adil gevreğin eline bakıyor.Adil gevrek'te mali açıdan da sıkıntı yarattığı için de takımı bırakmıyor ki haklı kimse bırakmaz bu şartlarda akabinde mali açıdan batmış bir yeni malatyaspor var.Yapacak bir şey yok belediye başkanı ve milletvekilleri ( bu şehirde vekiller bir hariç iktidar ve ortağının vekilleri ) eşittir adil başkan !!
    0
    0
    Yanıtla