SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Hatay Deplasmanına 3 Puan İçin Gitti

0
Güncellendi - 2021-01-20 15:55:57
YMS, Hatay Deplasmanına 3 Puan İçin Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ligin 20. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile bugün karşı karşıya gelecek.

Antakya Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşma ile ilgili son hazırlıklarını Salı günü Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapan Yeni Malatyaspor kafilesi, daha sonra maç için özel uçakla Antakya'ya gitti. Yeni Malatyaspor'da, sakatlığının ardından geçtiğimiz hafta düz koşulara başlayan ancak Rize maçı kadrosunda yer verilmeyen Tetteh dışında sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Bu futbolcunun durumu maç öncesi belli olacak.

Karşılaşmayı Trabzon bölgesi üst klasman hakemlerinden Ramazan Keleş yönetecek. Keleş'in yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Hakan Yemişken yaparken, 4. hakem olarak Kadir Sağlam görev alacak.

HEDEF 3 PUAN

Yeni Malatyaspor, deplasmanda şeytanın bacağını kırmak istiyor. Şuana kadar deplasmanda bir kez galip gelebilen sarı siyahlı takım, hanesine 6 puan yazdırabildi.

Bu sezon deplasmanda 9 karşılaşmaya çıkan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 3 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşadı. Dış sahada tek galibiyetini 12.haftada İstanbul’da Fenerbahçe’ye karşı 3-0’lık skorla alan Doğu Anadolu temsilcisi, Hatayspor deplasmanında şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Lig’de geride kalan 19 haftada 18 maça çıkan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 6 beraberlik, 6’da mağlubiyet yaşarken, hanesine 24 puan yazdırdı. Sarı kırmızılılar, şuana kadar topladığı 24 puanın 18’ini sahasında, 6’sını ise deplasmanda kazandı.

Süper Lig’de bu sezon deplasmanda tek galibiyetini 12.haftada Fenerbahçe deplasmanında alan sarı siyahlı takım, son 3 deplasman maçında 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı. Malatya temsilcisi, son deplasman maçında 18.haftada Kayserispor’a 1-0’lık skorla mağlup olmuştu.

Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmada rakiplerine 9 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Basri (3 yıl önce)
    Hatay'dan puan yada puanlar çıkarmak Malatyaspor için ligde kalmak demektir, bazı taraftarlar şimdiden ellerini kaldırmış Malatyasporun bu maçta galip gelmesi için duaya başlamıştır,ben inşallah maşallah ile değil sahada oynanan futbola inanırım. Bol şanslar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • elhami (3 yıl önce)
    hadi bismillah
    0
    0
    Yanıtla