SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Hatayspor Maçının Biletleri Satışa Çıkıyor

0
Güncellendi - 2021-09-27 21:59:40
YMS- Hatayspor Maçının Biletleri Satışa Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 8. haftasında Yeni Malatyaspor’un Hatayspor’u ağırlayacağı müsabakanın biletleri Salı günü satışa çıkacak.

Süper Lig’de son 4 haftada galibiyete hasret kalan Yeni Malatyaspor, 3 Ekim Pazar günü sahasında Hatayspor’u ağırlayacak. Galibiyet için sahaya çıkacak Doğu Anadolu ekibi, müsabakada iç saha avantajını taraftar desteğiyle fırsata çevirmek istiyor. Müsabakanın biletleri Salı günü saat 14.00 itibariyle satılmaya başlanacak. Taraftarlar, biletleri merkez gişeden ve internet sitesi üzerinden satın alabilecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • çakırrr (2 yıl önce)
    para vererek rezil olan tek taraftar olduk.evimde bile izlemiyorum.taraftarın desteğiyle olsaydı her yıl şampiyon olurduk.biletleri satışa çıkarıp,bir de aklımızla alay etmeyin.PAZARINIZ ŞEN OLA.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Evimde lig tv o oldugu halde maça gidiyordum. Artık soğudum. LİG tv de o saatte baska mac varsa Malatyaspor u izlemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Erol bey haklısın tesadüf 2 galibiyet aldık düşecek 3 takım belli Malatya Rize Giresun 4.takim kim olur bilinmez .
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bu maç hocanın son maçı olur,milli maç arası yeni hoca gelir, maalesef ülkemizde başarı varsa baskanindir, başarısızlık olduğu zaman sorumlusu hocalardir.
    0
    0
    Yanıtla
  • yılmaz (2 yıl önce)
    Yazık olacak takıma. Yine hüsran yeni hüsran....
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Bir daha maça gidip rezalete katlanamam. Zaten bundan sonra Y. Malatyaspor u takip dahi etmiyorum. Çünkü sağlığımıza oynuyoruz. 3 sezondur stres stres yeter yav. Düşmedik i kurtulalım.
    0
    0
    Yanıtla