SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İçin İstanbul'da Olağanüstü Toplantı

0
Güncellendi - 2021-06-04 21:10:59
YMS İçin İstanbul'da Olağanüstü Toplantı
A- A+ PAYLAŞ

İŞADAMLARI DA KATILIYOR.. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ev sahipliğinde, İstanbul’da Malatyalı işadamlarının davet edilerek Yeni Malatyaspor’un yönetim sorunlarının konuşulduğu ve ‘yeni bir başkan adayı belirleme potansiyeli de taşıyan’, geniş katılımlı bir toplantı düzenlendiği öğrenildi.

Adları bugüne değin Yeni Malatyaspor ile anılmayan ve Yeni Malatyaspor’un ekonomik sorunlarının çözümü konusunda yaptıkları bir katkı olup olmadığı bilinmeyen Malatyalı ünlü işadamlarının davet edildiği toplantı, bu akşam İstanbul – Etiler’deki bir mekânda gerçekleştirildi.

İstanbul’daki Yeni Malatyaspor toplantısına hangi işadamları davet edildi?

Toplantıya Vali Aydın Baruş,  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Bülent Tüfenkçi Öznur Çalık ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, AKP İl Başkanı İhsan Koca'nın katıldığı toplantıya, davet edilen Malatyalı işadamları arasında Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Acıbadem Hastaneleri Kurucusu ve Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, LC Waikiki'nin sahiplerinden Vahap Küçük'ün de bulunduğu öğrenildi.

YMS Başkanı Adil Gevrek de toplantıda

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, toplantı öncesinde malatyahaber.com muhabirinin toplantıya ilişkin sorularını cevaplandırırken, Etiler’deki toplantıya katılacağını açıkladı.

Gürkan, “tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir işadamına başkanlık teklif etti” iddiası

Bu arada Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, toplantıya davet edilen bir tekstil holdinginin sahip ve yöneticisine, YMS yönetimini devralması önerisi yaptığı iddia ediliyor.

Söz konusu ismin, toplantıdaki istişareler sonucunda ve diğer işadamlarının yönetime katılması ya da ekonomik destek vaadleri konusundaki görüşlerini öğrendikten sonra bir karar vereceği ileri sürüyüyor.

AKP Milletvekili Ahmet Çakır, “Malatyaspor’u ve Malatya’yı konuşacağız”

YMS'nin 5 Haziran Cumartesi günü yapılacağı açıklanan Mali Genel Kurulu öncesi, İstanbul’da kulübün  yönetim sorunlarını tartışmak ve çözüm önerisi getirmek üzere yapıldığı belirtilen söz konusu toplantıya katılan AKP Malatya Mlletvekili Ahmet Çakır, toplantıya girmeden önce malatyahaber.com muhabirine yaptığı açıklamada, “Her yönüyle Yeni Malatyaspor’u konuşacağız. Ekonomik destek ya da sorunlar konusunda neler yapılabilir bunları konuşacağız. Sadece Yeni Malatyaspor’u değil, genel olarak Malatya’yı konuşacağız hep birlikte” dedi.

Ahmet Çakır, “Başkan Adil Gevrek’in yönetimden uzaklaştırılması gibi bir amaç taşıyor mu bu toplantı?” şeklindeki soruya, “Yok; öyle bir hazırlıkla gelmiyor kimse. Bütün sorunlar konuşulacak burada. Önemli olan yeni Malatyaspor’un bugünü ve geleceği. Yeni Malatyaspor’un başarısı için neler yapılmalı, bunları konuşacağız” cevabını verdi.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Deniz (2 yıl önce)
    Malatyaspor toplantısı mu yoksa Cumhur İttifakı toplantısı mı? Her ortamda Malatya Spor için elinden geleni yapan ve hakkını savunan VELİ AĞBABA neden bu toplantı da yok?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Madem bu toplantiya siyasileri cagirdiniz butun parti vekilerini il baskanlarida Dave edin soz konusu yeni malatya sporsa yanlis yapmayin insanlarin fikrine sozlerine saygi duyun ancak malatyanin sorunlari cozulur
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMET (2 yıl önce)
    Mubarek sanki Cumhur ittifakının toplantısı. Türkiyeyi benzettiler,Sıra Malatyasporda.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Malatyaspor için toplantı yapılıyor. Toplantıya çağrılanlar Malatyalı iş adamları tamam. Ancak Ak parti milletvekilleri, Ak parti il başkanı. Sanki parti toplantısı. Sporda siyaset olursa, sporda da bir araya gelemiyorsak, o klüpten de, o toplantı dan da bu şehre hayır gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İsmi geçen iş adamlarının Malatya spora destek vermesi veya sponsor olmaları Malatya spora değer katar bu iş adamları Türkiye’nin sayılı zenginleri Yıllardır olması gereken bir durumdu bu toplantının olması bile büyük başarı. İnşallah memleketin takımına destek olurlarda bizde rahat maçlar izleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayet ilicaklar caliklar varsa toplantıda bu işe ciddi bakılıyor derim şahsen ama sonuç önemli ayin onunda transfer başlıyor herkes alacağı satacagi isimleri belirledi bile
    0
    0
    Yanıtla
  • mltyali (2 yıl önce)
    haberi yapan arkadas vahap küçük rahmetli oldu nasil katilacak toplantiya haber işi ciddiyet gerektirir EDİTÖR'den: Toplantıya davet edilen, 'oğul' Vahap Küçük, şirketin yönetim kurulu başkanı.. Yorum yaparken 'ciddiyet' lütfen!.
    0
    0
    Yanıtla
  • ozur dilerim yanlis anlasilma oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı (2 yıl önce)mltyali isimli kullanıcı yorumuna
    Dünyadan haberin yok yoruma gelmişsin. Editörün dediği gibi bi araştır önce. Laf olsun diye konuşma. Yorum işi de ciddiyet gerektirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (2 yıl önce)mltyali isimli kullanıcı yorumuna
    Değerli kardeşim Vahap amcanın evlendiğinde bir müddet çocuğu olmaz Abdulvahap türbesine giderler sonrasında bir erkek çocuğu olur o türbeye istinaden doğan çocuğa Vahap ismini verirler şu anda 60 yaş civarında olan Vahap Küçük işte bu Vahap küçüktür,yoksa bizim tabirimizle Vahap amcamız aramızdan ayrılalı bir yıl oldu rahmetli tam bir Doğanşehir sevdalısı idi ülkenin her yerinde yaşama imkanı varken ömrünün tamamını Doğanşehir in dağlarında köylerinde geçirdi bakinki kaderin cilvesine İstanbul'da defnedildi yani sevdiği topraklardan ayrıldı hem Vahap amcayi hemde Vahap amcanın yeğeni ile evli olan ve 1 yıl önce koronadan kaybettiğimiz eski il tarım müdürümüz Süleyman olmuş abimi rahmet ve minnetle anıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Hayırlı işler Her şeyi bilen Başkan Selahattin Gürkan bu işe el attı ise Yen Malatyaspor'un bileti kesilmiştir. Bu takım ve yönetim yeni sezonda devreyi zor görür benden söylemesi. Çünkü Selahattin Gürkan'ın seçildiğinden beri Malatya spor üzerindeki hesapları bitmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Hadi bakalım Malatya nın sahipleri gösterin kendinizi tüm Türkiye ye. Malatya lı hemşehrileriniz size Allah ınıza gurban desin. Başka Malatyaspor yok. Müjdeli haber ler bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    boş işler,siyasilerin futbolla uğraşması kadar rezil bir durum yok.geçen yıl düşme anında her kes yok olmuştu.suçlu başkandı bugün ligde kaldı bilmiyorlar ki ne yapalar.kendi haline bırakın düşerse düşsün çıkarsa çıksın.belediyeyi ne alaka eder.istanbula para bulmaya gitmişler 20yy oyunları
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt lu (2 yıl önce)malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Sen uğraş o zaman. Boş boş yorum yapıyorsun kardeş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beli siyasiler orada dıkkatınızı cektımı neden burda bir ayrım yapılıyor Malatya spor sadece beli kesimemi ait ozaman o kesim desteklesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Memleket sevdalısı (2 yıl önce)malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı şunu bil Alanya Rize maçını geçen sene hatırla bu sene hatırla başkada sana söz söylemem bu sene kimlerin el attığıni anlamış ol !
    0
    0
    Yanıtla
  • Adile birakılsaydi biz denizliden önce düşmeyi garentilerdik. Senin dünyadan haberin yok.
    0
    0
    Yanıtla