SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS ile Gaziantep FK'nın 8'inci Randevusu

0
Güncellendi - 2021-03-18 21:22:46
YMS ile Gaziantep FK'nın 8'inci Randevusu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 31.haftasında Yeni Malatyaspor, 20 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bundan önce oynanan karşılaşmalarda iki takım 2'şer kez galip gelirken, 3 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.

Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü, daha önce 4’ü TFF 1.Lig, 3’ü ise Süper Lig olmak üzere 7 kez karşı karşıya geldi.

İki takım ilk olarak 2015-2016 sezonunda TFF 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Gaziantep Futbol Kulübü 1-0 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü, 2016-2017 sezonunda bir kez daha TFF 1.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşmada 2-1 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım, 2019-2020 sezonunda bu kez Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Gaziantep Futbol Kulübü 1-0 kazandı.

Bu sezonun ilk yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı. Yeni Malatyaspor’a 1 puanı getiren golleri takım kaptanı Adem Büyük ile son dakikada ileri uç oyuncusu Jetmir Topalli kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (3 yıl önce)
    Bu macda mazeret yoktur hedef 3 puan
    0
    0
    Yanıtla