SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İle M.Başakşehir'in 7. Maçı

0
Güncellendi - 2020-12-03 03:49:11
YMS İle M.Başakşehir'in 7. Maçı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 11.haftasında 5 Aralık Cumartesi günü 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Daha önce Süper Lig’de 6 kez karşılaşan iki takım, Cumartesi günü 7.kez karşı karşıya gelmiş olacak.

Yeni Malatyaspor ile Medipol Başakşehir, Süper Lig’de daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Bu 6 karşılaşmanın 4’ünü Medipol Başakşehir, 1’ini Yeni Malatyaspor kazanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Medipol Başakşehir, Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında 11.haftada Malatya’da oynanan karşılaşmayı Medipol Başakşehir 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma ise 1-0 Medipol Başakşehir’in üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında 7.haftada İstanbul’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Sezonun ikinci yarısında 24.haftada Malatya’da oynanan karşılaşma ise 2-0 Medipol Başakşehir’in üstünlüğüyle tamamlandı.

Yeni Malatyaspor ile Medipol Başakşehir, 2019-2020 sezonunda Süper Lig’de bir kez daha kozlarını paylaştı. Sezonun ilk yarısında birinci haftada Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 3-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında 18.haftada İstanbul’da oynanan karşılaşma ise 4-1 Medipol Başakşehir’in üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyali (3 yıl önce)
    Oyunu basite alıp oynamayan takıma zarar veren kişilere gereken yapılmalı neden öyle yapıyor. Cevap alamazsan oynatmazsın yerine daha iyi oynanan kişiler vardr elbet
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Evet arkadaşlar o gün geldi ve kadroyu açıklıyorum.Umut Ahmet İldız Mustafa Chabeke oynuyor.Gerisi önemli değil.Şaka bir yana Chabeke okadar değer vermeden ciddiye almadan oynuyor ki kesinlikle gol olacak pozisyonları kaçırıp sinirlerinizi bozacak şekilde gülüyor.Çok ayıp bu biz taraftarlara.Enazindan her topçu gibi üzülmüş gibi yapsa kâfi...
    0
    0
    Yanıtla