SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, İzin Sonrası Antalya'da Toplanacak

0
Güncellendi - 2021-03-24 11:36:17
YMS, İzin Sonrası Antalya'da Toplanacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendirecek.

Süper Lig’de 10 maçtır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor, son olarak ligin 31.haftasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor, haftayı 32 puanla 14’üncü sırada tamamladı.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmada hanesine 3 puan yazdıramayan ve yeni teknik direktörü İrfan Buz ile çıktığı ilk maçta hanesine 1 puan yazdıran sarı siyahlı takımda, lige milli maçlar nedeniyle ara verilmesinden dolayı futbolculara izin verilmişti.

Doğu Anadolu ekibinde teknik heyet ve futbolcular, Çarşamba günü Antalya’da toplanarak mini bir kamp çalışması yapacak. Sarı siyahlılar, 5 gün sürecek olan kamp çalışmasının ardından Malatya’ya dönecek. Malatya ekibi, sonrasında 5 Nisan’da deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

ZORLU MAÇLAR OYNAYACAKLAR

Süper Lig’de 10 maçtır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor, ligin 32.haftasında ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren geçen sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Zorlu mücadele 5 Nisan Pazartesi günü 16.00’da İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.

Sarı siyahlılar, 33.haftada ise ligin ilk yarısında deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mücadele, 8 Nisan Perşembe günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Doğu Anadolu ekibi, ligin 34.haftasında ise at sıralarla arasındaki puan farkını açmak isteyen Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele, 12 Nisan Pazartesi günü 16.00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak.

Yeni Malatyaspor, ligin 35.haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Sayim aslihan (3 yıl önce)
    Bu siteda yorum yapanlar siz bu takımı kümeda kalmasini istyorsaniz lig bitene kadar yorum yapmayin on hafta yorum yapmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (3 yıl önce)
    Ne izni ya Tam evlere şenliksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Parayı vermedikten sonra dik duruşunu gosteremedikten sonra Antalya'ya gitsen nolur Malatya'da kalsan nolur önce futbolculardan bundan sonraki en az 7 encok üst üste puan alırsanız ekstra prim vermeniz gerek kendi alacakları yola beraber yada belediyeler sadece bu sezon ligde kalınması için para yardımını kabul etsin yeni sezona yeni bir yönetimin sözü alınarak devam edilsin yoksa ikinci lig yazık bu şehire ligde bir takım var sürede var kiymayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    4 gün izin,yabancılara daha fazla ve sonrası Antalya kampı.Sanki şu anda ilk on içindeler ve kümede kalmayı garantilemişler .zannedersin..Bu kadar rahat olduklarına göre demekki yönetim de bu takıma küme düşmüş gözüyle bakıyor..Zaten şimdiye kadar yaşananlarda bunu bir eksiksiz destekliyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (3 yıl önce)
    Anlaşılan tatil yapacaklar. Çok başarılı bir takımız ya. Tatili hak ediyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    bu takıma nasıl izin veriliyor, bir gün dahi boş durmamalıdırlar!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Futbolcuna ödeme yapmazsan ne adam akıllı ona idman yaptırırsın ne de maçlara motive şekilde hazırlayabilirsin Adil Gevrek İstifa
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    Takım beni Antalyaya götürecek, yemin ediyom değil 90 dk,.180 dk.soluk almadan koşarım.Siz orda napıyosanız,dönüşte dökülüyorsunuz.Az bir vicdan ve merhametiniz varsa, dönüşte bunun karşılığında ilk maçı bari alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    İrfan hoca bize lazım gelen 12 puanı alır ve Malatyaspor 44 puan ile ligde kalir hesap ortada hocam.Ankaragucu Kayseri Alanya 3 er puan Kasımpaşa başakşehir Rize 1 er puan ve ligde kalırız hocam diğer maçları çokta takma.Sen bu şehiri superlige çıkardın sen superligde bu takımla seneye nal toplatirsin sen adamsın hocam şehir yönetime başkana gıcık ama sana güveniyoruz bu takımı senden başkası düzlüğe çıkaramaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (3 yıl önce)
    Ne zaman ki takım antalyada kamp yapsa dökülerek çıkıyor. Kar yok kış yok malatya neyinize yetmiyor. Orada tatil yapmaya gidiyorlar beyefendiler yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)Celal isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Irfan hoca defans sorunu var takimin sistemi degistirin 1,5,4,1, oynatin isallah basak sehir macindan puanla donersiniz
    0
    0
    Yanıtla