SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kaleci Ertaç'la 2 Yıllık Sözleşme Yaptı

0
Güncellendi - 2020-10-04 18:21:08
YMS Kaleci Ertaç'la 2 Yıllık Sözleşme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 31 yaşındaki kaleci Ertaç Özbir'i yeniden renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-siyahlı kulüp, daha önce de kadrosunda yeralan, geçen yıl Gençlerbirliği'ne transfer olan Ertaç Özbir ile sözleşme imzaladı.

Kulübün sosyal medya hesabından Ertaç Özbir'in sözleşme imzaladığı fotoğraf paylaşılarak, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Ertaç Özbir'in bonservisi ile transferi konusunda Gençlerbirliği Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Kulübümüz ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ertaç Özbir'e yuvana tekrar hoş geldin diyor, asil formamızla başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

AA- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Farnol topu tokatlıyordu veya penaltı yaptırıyordu Herare gelene geç diyordu Ertaç bunlardan iyi hiç değil topu tutup atakları sonlandırma özelliği var Ha çok da aham şaham bir kaleci değil bunlara göre iyi Takım Antalya maçındaki gibi oynasın stat tıklım tıklım olur ileride stata giriş serbest olduğunda Antalya maçı çok güzel oynadılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Hayırdır Beyler hayalinizdeki kaleci yada kadro nedir. Unuttunuz galiba belediye takımıyız, (YENİMALATYA) kendinizi BARCELONA, MİLAN, BAYERN MUNIH, sanıyosunuz. Olacağı bu, herkes burda futfolcu menejeri kesilmiş herkes burda teknik direktör olmuş, sorsan ofsayt nedir bilmezler. sorsan stada kaç kez gittin yolunu bilmezler. YAV HE HE.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Ertaç ın kalede olupda maça 1-0 yenik başladığımız kaç tane maçımız oldu hatırlayan varmı acaba? Maçın başında kaleye gelen ilk topu yeme alışkanlığını ne çabuk unuttukda bunu hemen baştacı yaptık.bizim taraftarda bir garip!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertaç sayesinde kazandığımız kaç maç oldu hatırlayan var mı acaba ? Bu troller de bi garip eleştirmek için bahane arıyorlar ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Her takım iyi transferler yaptı.hemen üst sıralar kesin gibi algı olusturulmasin. Mevkilerde oluşabilecek ceza veya sakatlık maçlara konsantre olamamak 1-2 galibiyetle rakipleri küçük görmek takımı geriye götürür
    0
    0
    Yanıtla
  • Dincer (3 yıl önce)
    Cok mutlu oldum ertac cok iyi kaleci gonderilmesi zaten hataydi.. sevindim
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Dükkanın sahibi geri döndü,hayırlı olsun bundan sonra korkarak maç izlemeyeceğiz,diğer kalecilerin yolu açık olsun,kalan kalsın,giden gitsin..........................
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    Bu adam Beşiktaş'a gidiyorum diyerek bizden ayrılmadı mı? Malatya iyi idi neden gittim madem kötü neden geldin kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Furkan kardeşim aylardır yazdığımız yorumlar keşke beni yanıltsaydı.küme düşme gerçeğini yaşadık ise demekki olumsuz yorumlarımızda haklıyız demek.son maçda kendi sahamızda g.antepe yenilip küme düşüyoruz yani olumsuz yorumlardan da fazlasını hakediyoruz aslında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Hoşgeldin evine Ertaç. Güzel şeyler duyuyoruz. İnşallah yüzümüz agaracak bundan sonra.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Günün en iyi haberi. Halen Başkana laf söyleyen malatyayı istemeyen hased insandır. Adam daha ne yapsın. Haydi başkanım rabbim yüzünü ağartsın işallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Kalede artık emin ellerde.Herrera da alışma devresini atlatana kadar Ertaç Abdülsamet ve Eray yeterde artarda.Eğer keseyi biraz daha zorlar birde pırpır kanat alırsak keyifle izleriz Malatyasporu.Aman aman ayak yorgan hesabını şaşırmadan fazlada israfa kaçmayalım.Elin adamı parasını bir gün geç aldımı hemen ihtarnameyi çekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Ertac evine hos geldin Sana cok ihtiyacimiz Car sansin acik olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Şimdi 2 takım lik futbolcu çıkar malatyadan....Hamzaoğlu bahane uretmesin...tetteh de öyle dandik göller kaçırmasın...kaleciyle karşı karşıya kaç defa şans gelirki..gelen şansı kaçırmaya alsın...galip gelindi diye millet onemsemedi...ama mağlup olsaydık..o pozisyonlardan dolayı valizi gösterirdi malatyalilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Gelecek hafta Konya ile maçımız var Melen Şengenyan ve Kreviçe dikkat etsin bizim defans oyuncuları bakın buradan şimdiden uyarıyorum gerisi kolay
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    anacığımın bir sözü var kendi kötümüz elin iyisinden iyidir der.hayırlı olsun çok yerinde transfer şimdi kadro tamam birtek iyi bir hoca lazım hamza hoca insan olarak dört dörtlük çok beyefendi işi gücü rast gelsin ama hoca olmaz benim kişisel düşüncem inşallah tez zamanda pişer ama yok ahmed ildizi oynatmak kaleci ertaç varken herrayı kalede oynatmaya benziyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsimlere neden bu kadar takılıyorsunuz.Ahmet ıldız bu sene çok istekli istatisikleri ço iyi son kaçta iki final pası bir de pozisyonu var.Ancak sizin gibiler taktınızın takıyorsunuz.Sizce hoca nasıl olmalı.Hamzaoğlu’nun kariyeri oldukça iyi Gs’da Sınaider çalıştığım en iyilerinden birisi der.Destek verirsek iyi olacağını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Takım çok iyi olmaya başladı.Bi ön liboro bi de hızlı kanat oyuncusu olursa bu takım ilk 5 e oynar.Tabi ki futbolcuların ödemesi yapılması şartıyla :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli. (3 yıl önce)
    Arjantinli mankan kaleci nolacak şimdi kirve. Yattığı yerden maaş alıp içli küfte yer artık. Hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yapacak bir şey yok bu kadar çok transfer yapılırsa alarda çürükler çıkmak zorunda ama hedefler baya büyük ve bu güzel . 4 büyütülmüşlerden iyi kadromuz var kağıt üstünde bir de şu alışma süresi biterse , geçen yıl olduğu gibi hakemler önümüzde durmassa uefa konferasyon ligine katılırız umarım o potansiyel var takımda
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Zaten kaleci çöplüğüne döndük.istanbul takımları yüzüne bakmayınca geri gelin.nasıl olsa toplama kampıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aylardır burda yorum yapıyorsunuz. Bir tane olumlu bir şey yazdığınızı görmedim.
    0
    0
    Yanıtla