SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Kasımpaşa'yı Kayıpsız Geçmek İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 13.haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, rakibi karşısında 3 puanı alarak hem ligdeki çıkışını hem de iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Yeni Malatya Stadyumu’nda Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak olan Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa mücadelesini, Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler yönetecek.

Süper Ligin 12.haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek tarihi bir galibiyete imza atan Yeni Malatyaspor, 13.haftada sahasında Cumartesi günü Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken sarı siyahlı takım, yakaladığı iyi gidişatı Kasımpaşa karşısında da sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Lig’de geride kalan 5 haftada 4 maç oynayan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 2’de beraberlik yaşadı. 12.haftada deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0’lık skorla mağlup eden Doğu Anadolu temsilcisi, 4 maçta hanesine 8 puan yazdırdı.

Yeni Malatyaspor’da, sakat olan Lukoki, kadro dışı Cueva, sarı kart cezalısı Karim Hafez’den sonra Tetteh’le birlikte eksik futbolcu sayısı 4’e yükseldi.

İÇ SAHADA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLİYORLAR 

Sahasında şuana kadar oynadığı 5 iç saha maçında 11 puan toplayan ve mağlubiyet yüzü görmeyen sarı siyahlı takım, iyi gidişatını Kasımpaşa karşısında da sürdürmek istiyor.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de şuana kadar 5 karşılaşmaya çıktı. 5 maçta 3 galibiyet, 2’de beraberlik yaşayan Doğu Anadolu temsilcisi, hanesine 11 puan yazdırdı. Sarı siyahlı takım, 5 iç saha maçında rakip ağları 7 kez havalandırırken, kalesinde ise 3 gol gördü.

Süper Lig’de 5, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 maçını Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayan sarı siyahlı takım, 8 karşılaşmada 6 galibiyet, 2’de beraberlik yaşadı.

Lig’de oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2’de beraberlik yaşayan Malatya ekibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise oynadığı 3 maçı kazanmasını bildi. Doğu Anadolu temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 3 karşılaşmada rakiplerine 9 gol atarken, kalesinde gol görmedi.

İKİ TAKIMIN YEDİNCİ RANDEVUSU 

Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa Süper Lig’de yedinci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 6 karşılaşmada Kasımpaşa’nın 3, Yeni Malatyaspor’un ise 1 galibiyeti bulunuyor.

Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa Süper Lig’de ilk kez 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. İki takım arasında 2017-2018 sezonunun 4.haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-2 galip geldi. Sezonun ikinci yarısında 21.haftada Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun 13.haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında 30.haftada Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa, Süper Lig’de 2019-2020 sezonundaki ilk maçlarını 10.haftada oynadılar. İstanbul’da oynanan karşılaşma 2-2’lik eşitlikle tamamlandı. Sezonun ikinci yarısında 27.haftada Malatya’da oynanan karşılaşma ise 2-1 Kasımpaşa’nın üstünlüğüyle sonuçlandı.

MAÇIN HAKEMİ ARDA KARDEŞLER 

Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçını Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Hatay Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Hanoğlu ile Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken yapacak. Mücadelede, Sakarya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Atilla Karaoğlan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Hadi Malatyam son günlerdeki sevinci Bizlere tekrar yaşatırsınız inşallah PAROLA 3 PUAN hedef Galibiyet
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Lig’de kolay maç Yok.Takım iyi yolda İnşaallah haftayı kayıpsız geçiririz.
    0
    0
    Yanıtla