SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, 'Kazanamama' Serisini Bozmak İstiyor

0
Güncellendi - 2021-02-13 01:34:44
YMS, 'Kazanamama' Serisini Bozmak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 25.haftasında 15 Şubat Pazartesi günü 19.00’da Antalya Stadyumu’nda Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek, kazanamama serisini sonlandırmak istiyor.

Lig’de son galibiyetini 20.haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor’a karşı 2-1’lik skorla alan Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı 4 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan sarı siyahlı takım, son 4 lig maçında 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı.

2020-2021 sezonunun ilk 3 haftasında 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşayan ve dördüncü haftada sahasında Fraport-TAV Antalyaspor’u mağlup ederek ilk galibiyetini alan Doğu Anadolu temsilcisi, bir kez daha kötü gidişatı Antalyaspor maçıyla bozmanın hesaplarını yapıyor.

23 MAÇTA 29 PUAN TOPLADILAR

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, ligde 24 hafta sonunda oynadığı 23 karşılaşmada hanesine 29 puan yazdırabildi.

Lig’de 23 maçta 7 galibiyet, 8 beraberlik, 8’de mağlubiyet yaşayan sarı siyahlı takım, bu karşılaşmalarda 29 gol kaydederken, kalesinde 30 gol gördü.

Yeni Malatyaspor, hanesine yazdırdığı 29 puanın 19’unu iç saha, 10’unu ise deplasman maçlarında elde etti.

Doğu Anadolu ekibi, iç sahada oynadığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşadı. Sarı siyahlı takım, bu karşılaşmalarda 16 gol kaydederken, kalesinde ise 12 gol gördü.

Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmada ise 2 galibiyet, 4 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşadı. Malatya ekibi, bu karşılaşmalarda 13 gol kaydederken, kalesinde ise 18 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    40 Yıllık taraftarım hamzaoğlu-umut bulut işkencesi gibi bir ızdırap çektiğimi hatırlamıyorum.kadroda revizyon imkanımız olduğu halde taraftara bu inat niye?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şerif (3 yıl önce)
    Semih maçları sabote ediyor oynadığı maçları izleyin rize maçı 1 sıfır mağlup dakikaa 45 semih çıkar ve malatya 4 .1 maçı alır hatay maçı semih yok 2.1 alır öteki maçları anlatmaya gerek yok semih var
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Umut bulutu protesto ediyorum. Süperligde oynama rekoru kıracak diye bizim takımı düşürecek o kadroda olursa ben hiç bir maci takip etmeyecegim ayrıca bu mac kayıp edilirse hamza hocada acilen gönderilmelidir. Ali ravci yönetse daha iyi bence herkese saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (3 yıl önce)
    malatya bu maci alamazsa kume dusecek takimlarin en basinda gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)adil isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru tespit
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyespor'u takip ediyoruz daha heyecanlı....Malatyaspora takip eden ortalama 35 günde bir defa sevinir.... Yeşilyurt icin haftada bir keredir...yaziklar olsun Malatya nin sahiplerine ki adam gibi bir başkan cikarmadilar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Umut oynamasın Semih dinlensin ahmed ildiz ikiciyarı başlasın maçı kazanmak çok kolay
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (3 yıl önce)
    Umut adem tetteh yoruldular dinlensinler yeni alınan gençlere bir fırsat verin
    0
    0
    Yanıtla