SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Konyaspor'la 8'inci Kez Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2021-02-18 12:01:43
YMS, Konyaspor'la 8'inci Kez Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 26.haftasında Yeni Malatyaspor, 20 Şubat Cumartesi günü sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek. İki takım bu maçla birlikte sekizinci kez karşı karşıya gelmiş olacak.

Yeni Malatyaspor ile Konyaspor, Süper Lig’de daha önce 7 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 2’sini Yeni Malatyaspor, 1’ini Konyaspor kazanırken, 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Sezonun ikinci yarısında Konya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Konyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Konya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

2019-2020 sezonunda iki takım yeniden Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1 berabere tamamlandı.

Bu sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşma Zeki Yavru ve Artem Kravets’in karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız