SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor

0
Güncellendi - 2021-03-17 23:25:49
YMS, Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 9 haftadır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor, yeni teknik patronu İrfan Buz ile birlikte Gaziantep Futbol Kulübü maçını kazanarak, kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor.

Süper Lig’de 9 haftadır galip gelemeyen ve sezonun ikinci yarısında şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada hanesine 3 puan yazdıramayan Yeni Malatyaspor’da gözler 20 Mart Cumartesi günü 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayacakları Gaziantep Futbol Kulübü maçına çevrildi.

Lig’de 30.haftayı bay (maç yapmadan) geçiren sarı siyahlılar, 31.haftada 20 Mart Cumartesi günü 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Lig’de 9 haftadır galip gelemeyen ve oynadığı 28 karşılaşmada 31 puan toplayan sarı siyahlılar, takımın yeni teknik patronu İrfan Buz ile birlikte önce kötü gidişatı durdurmak, daha sonrada çıkışa geçmek istiyor.

28 MAÇTA 31 PUAN TOPLADILAR

Lig’de, sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 karşılaşmada galibiyet elde edemeyen Yeni Malatyaspor, 28 haftalık süreçte 7 galibiyet, 10 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşadı. 9 haftadır galip gelemeyen sarı siyahlı takım, şuana kadar topladığı 31 puanın 19’unu sahasında, 12’sini ise deplasman maçlarında elde etti. Sarı siyahlılar, son 5 iç saha maçında ise hanesine sadece 1 puan yazdırabildi.

Bu sezon sahasında son galibiyetini 19.haftada Çaykur Rizespor’a karşı 4-1’lik skorla alan Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı 5 iç saha maçında 4 mağlubiyet, 1’de beraberlik yaşadı.

Süper Lig’deki son galibiyetini 20.haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor’a karşı 2-1’lik skorla elde eden Yeni Malatyaspor’un son 9 maçında aldığı sonuçlar şöyle:

21.hafta Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 0-1 

22.hafta Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük: 0-0 

23.hafta Göztepe-Yeni Malatyaspor: 2-2 

24.hafta Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 0-2 

25.hafta Fraport-TAV Antalyaspor-Yeni Malatyaspor: 1-1 

26.hafta Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 2-3 

27.hafta Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor: 1-1 

28.hafta Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: 0-1 

29.hafta Yukatel Denizlispor-Yeni Malatyaspor: 3-2.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • suat (3 yıl önce)
    irfan hocamızı çok seviyoruz... Allah yar ve yardımcısı olsun hocamızın...inşaallah başarılı olup bizleri sevince boğacaktır..
    0
    0
    Yanıtla