SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kupada da İyi Gidiyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada 8 puan toplayan Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da son 16 turuna adını yazdırdı.

Lig’de geride kalan 5 haftada 4 maç oynayan sarı siyahlı takım, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 2’de beraberlik yaşadı. 12.haftada deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-0’lık skorla mağlup eden Doğu Anadolu temsilcisi, kupada da yoluna doludizgin devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Tur’da dahil olan Yeni Malatyaspor, bu turda 3.Lig 1.Grup ekibi Artvin Hopaspor ile eşleşti. Sarı siyahlı takım, Malatya’da oynanan karşılaşmayı 2-0 kazandı ve adını bir üst tura yazdırdı. Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Etimesgut Belediyespor ile eşleşen Yeni Malatyaspor, Malatya’da oynanan bu karşılaşmayı da 2-0 üstün tamamlayarak, bir üst tura yükselme başarısını gösterdi. Ziraat Türkiye Kupası’nda bu kez 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon ile eşleşen Doğu Anadolu temsilcisi, Malatya’da oynanan bu karşılaşmada rakibini 5-0 yenerek, adını son 16 turuna yazdırdı.

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:

8.hafta Yeni Malatyaspor-Yukatel Denizlispor: 2-0 

9.hafta bay 

10.hafta Gaziantep Futbol Kulübü-Yeni Malatyaspor: 2-2 

11.hafta Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir: 1-1 

12.hafta Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor: 0-3 

Yeni Malatyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 3 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

Yeni Malatyaspor-Artvin Hopaspor: 2-0 

Yeni Malatyaspor-Etimesgut Belediyespor: 2-0 

Yeni Malatyaspor-Hekimoğlu Trabzon: 5-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Yeni Malatyaspor- Hekimoğlu Trabzon maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız