SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Ligde 9 Haftadır Kazanamıyor

0
Güncellendi - 2021-03-09 02:08:35
YMS, Ligde 9 Haftadır Kazanamıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 9 haftada galibiyet yüzü göremedi. Sezonun ikinci yarısında henüz 3 puanla tanışamayan sarı siyahlı takım, 29.haftayı puansız kapattı.

Ligin ilk yarısında 27 puan toplayan Yeni Malatyaspor, ligdeki son galibiyetini 20.haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor’a karşı 2-1’lik skorla almıştı. Sarı siyahlılar, sonrasında oynadığı 9 karşılaşmada galip gelemedi. Doğu Anadolu temsilcisi, son 9 lig maçında 5 mağlubiyet, 4’te beraberlik yaşadı.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşadı.

Yeni Malatyaspor’un ligdeki son 9 maçında aldığı sonuçlar şöyle:

21.hafta Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 0-1 

22.Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük: 0-0 

23.hafta Gmztepe-Yeni Malatyaspor: 2-2 

24.hafta Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 0-2 

25.hafta Fraport-TAV Antalyaspor-Yeni Malatyaspor: 1-1 

26.hafta Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 2-3 

27.hafta Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor: 1-1 

28.hafta Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: 0-1 

29.hafta Yukatel Denizlispor-Yeni Malatyaspor: 2-3.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Seyyah (3 yıl önce)
    İrfan buz ile anlaşma oldu diyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    malatya sporlular gözünüz aydın bundan sonra seri galibiyetler başlayacak dünyanın en iyi maç analizi yapan dünya futbolunun yetiştirdiği en değerli hocasını takımın başına geçirilyor yeni hoca ŞOK ŞOK ŞOK ADİL GEVREK Bunan sonra kim tutar malatyasporu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (3 yıl önce)
    Ben başkan olsam ibreti alem için Aqua'nın sözleşmesini fesh ederim.Diğerlerine de bir gözdağı olur.Adam oyunu sabote ediyor,takımı sürekli yaptığı hatalarla oyun içinde demoralize edip yenilgileri hazırlıyor.Adam kilolu ve asabi.Yani her türlü saatli bomba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizliden yediğimiz 3 goldede aquwanın harası var
    0
    0
    Yanıtla
  • Ezbere ve boş bir yorum.Erzurum maçından sonra Başkan ne dedi?Futbolcularda haklıdır.Futbolcu kardeşlerimiz bu durumda haklılar dedimi?demedimi?Bunun ne anlama geldiğini önce bi anlıyacaksın sonra yorum yapacaksın.Acquahı kovalayacak kudret kimde var?Acquahı kovalarsan sonra da ertaçı kovalaman lazım.Ondan önce de en basit maçları eline yüzüne bulaştıran müthiş takdikleri ile Ali ravcıyı kovalaman lazım.Esasında maç maç bakılacak olursa bu takımda zavallı walles ve hadebe dışında kimlerin nasıl oynamadığını görürsün.İşin kolayına kaçıyorsun.Asıl suçluları örtbas ediyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    iki önemli maçta 12 puan kaybetmişsin,artık yeter.................
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (3 yıl önce)
    Şu takımın taraftarına ve bu şehire yazıkk
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Şu halimizle bundan sonra puan alabileceğimiz maçımızda yoktur.Hamza hamzaoğlu-umut bulut ikilisi takımın canına okudular.bu saatten sonra kim teknik direktörlüğe getirilse sonuç değişmeyecektir.geçen sene izlediğimiz filmi tekrar izliyoruz..kaçınılmaz son.bu kadro ile ptt 1,ligde bile tutunamayız.
    0
    0
    Yanıtla