SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, M.Başakşehir'le Oynayacak

0
Güncellendi - 2021-03-30 05:06:11
YMS, M.Başakşehir'le Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından yeniden maç haftasına girildi. Takımlar bu arayı kamp çalışmaları yaparak değerlendirirdi.

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçları kapsamında Süper Lig’de hafta sonu maç oynanmadı. Milli maçların tamamlanmasının ardından Süper Lig’de heyecan bu hafta oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

Süper Lig’de 3 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan 4 karşılaşmayla başlayacak olan 32.hafta heyecanı, 5 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan tek karşılaşmayla birlikte tamamlanacak. Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 32.haftasında 4 Nisan Pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) daha önce maç programında karşılaşmanın oynanacağı tarihi 5 Nisan Pazartesi olarak belirtirken, son programda maçın tarihi 4 Nisan Pazar olarak değiştirildi.

Süper Lig’de 32.hafta maçlarının programı şöyle:

3 Nisan Cumartesi

13.30 Hes Kablo Kayserispor-Göztepe (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı)

16.00 Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor (Yeni 4 Eylül Stadı)

16.00 Çaykur Rizespor-Fatih Karagümrük (Çaykur Didi Stadı)

19.00 Atakaş Hatayspor-Galatasaray (Antakya Atatürk Stadyumu)

4 Nisan Pazar

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-İttifak Holding Konyaspor (Erzurum Kazım Karabekir Stadı)

16.00 MKE Ankaragücü-Fraport-TAV Antalyaspor (Eryaman Stadyumu)

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Gençlerbirliği (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

16.00 Medipol Başakşehir-Yeni Malatyaspor (Başakşehir Fatih Terim Stadyumu)

19.00 Kasımpaşa-Beşiktaş (Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu)

5 Nisan Pazartesi

19.00 Fenerbahçe-Yukatel Denizlispor (Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali (3 yıl önce)
    Sadece,bulundukları yer degisecek. Başakşehir,küme düşme pozisyonundan rahatlayacak,bir sonuç alacak.
    0
    0
    Yanıtla