SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Rize Maçının Hakemi Göçek

0
Güncellendi - 2021-01-14 23:32:15
YMS- Rize Maçının Hakemi Göçek
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 19.haftasında Malatya’da oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 19.haftasında görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 17 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Aydın Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kamil Çetin ile İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Candaş Elbil yapacak. Mücadelede, Kocaeli Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Çetin ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Süper Ligin 19.haftasında oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek olan hakemler şunlar:

15 Ocak Cuma

Gençlerbirliği-Fatih Karagümrük: Ali Şansalan

16 Ocak Cumartesi

İttifak Holding Konyaspor-Göztepe: Fırat Aydınus

Medipol Başakşehir-Demir Grup Sivasspor: Alper Ulusoy

Gaziantep Futbol Kulübü-Hes Kablo Kayserispor: Halil Umut Meler

Fraport-TAV Antalyaspor-Trabzonspor: Erkan Özdamar

17 Ocak Pazar

Yukatel Denizlispor-Atakaş Hatayspor: Koray Gençerler

Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: Hüseyin Göçek

Beşiktaş-Galatasaray: Cüneyt Çakır

18 Ocak Pazartesi

Kasımpaşa-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Atilla Karaoğlan

Fenerbahçe-MKE Ankaragücü: Arda Kardeşler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BAYRAM (3 yıl önce)
    yine gittik tek hakem Yaşar Kemal UĞURLU var diğerleri hiç bir zaman adaletli yönetmiyor inşallah Adaletli olur
    0
    0
    Yanıtla