SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Sahasında 19 Puan Topladı

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, bu sezon şuana kadar oynadığı 11 iç saha maçında 19 puan toplayabildi.

Süper Lig’de şuana kadar oynadığı 22 karşılaşmada 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 7’de mağlubiyet yaşayan Yeni Malatyaspor, hanesine 29 puan yazdırdı. Sarı siyahlı takım, bu 29 puanın 19’unu sahasında oynadığı maçlarda elde etti.

Yeni Malatya Stadyumu’nda bu sezon Süper Lig’de 11 maça çıkan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 4 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı. Hanesine 19 puan yazdıran Doğu Anadolu ekibi, bu karşılaşmalarda rakiplerinin ağlarını 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Sahasında oynadığı maçlarda şuana kadar sadece Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Galatasaray’a kaybeden sarı siyahlılar, son 5 iç saha maçında sadece 1 galibiyet yaşayabildi. Son 5 iç saha maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşayan Doğu Anadolu ekibi, hanesine 5 puan yazdırabildi.

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de son 5 iç saha maçında aldığı sonuçlar şöyle:

Yeni Malatyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1-3

Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 2-2

Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 4-1

Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 0-1

Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük: 0-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Yeni Malatyaspor- F.Karagümrük maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    İNŞALLAH Bugün iç saha Puanını 21yaparız hadi Malatyam 14 şubat sevgililer günü hediyesi 3Puanı hediye olarak Sana Aşık olan Bizlere armağan edersiniz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Düşme hattındaki takımların puan ve puanlar kaybetmesi,bu hafta alacağımız üç puan bizi ileri götürecektir.Enazından kaybetmemiz çok önemli.
    0
    0
    Yanıtla