SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Son 4 Hafta Kazanamadı

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 4 hafta içi maçında galibiyet elde edemedi. Sarı siyahlılar, hafta içi oynadığı son 4 maçta 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı.

Yeni Malatyaspor, bu sezon 9 kez hafta içerisinde maç oynadı. Doğu Anadolu ekibi, bu 9 karşılaşmanın 2’sini kazanırken, 5’inde berabere kaldı, 2’sini ise kaybetti.

Süper Ligin 2.haftasında 18 Eylül Cuma günü sahasında Göztepe’yi konuk eden sarı siyahlı takım, rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Ligin 14.haftasında 23 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Doğu Anadolu ekibi, bu karşılaşmadan da 1-1’lik skorla ayrıldı.

Lig’de 17.haftada 5 Ocak Salı günü sahasında Demir Grup Sivasspor’u konuk eden sarı siyahlı takım, bu karşılaşmada da rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Ligin 20.haftasında ise sahasında Çaykur Rizespor’u konuk eden Yeni Malatyaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-1 kazandı. Sarı siyahlı takım, ligin 20.haftasında 20 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 2-1’le geçti.

Süper Ligin 21.haftasında 24 Ocak Pazartesi günü sahasında Galatasaray’ı konuk eden Yeni Malatyaspor, rakibine 1-0 mağlup oldu.

Ligin 22.haftasında 29 Ocak Cuma günü Yeni Malatya Stadyumu’nda İstanbul ekibi Fatih Karagümrük’ü konuk eden sarı siyahlılar, 10 kişi tamamladığı karşılaşmada 0-0 berabere kaldı. Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 23.haftasında 4 Şubat Perşembe günü deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Doğu Anadolu ekibi, 24.haftada 8 Şubat Pazartesi günü sahasında konuk ettiği Trabzonspor’a ise 2-0 mağlup oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Son oynanan Yeni Malatyaspor- Trabzonspor maçının seremonisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Neco (3 yıl önce)
    Bu kafayla bu hocayla bu başkanla bu takım kaptanıyla zor puanlar alırızz
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco takımın başına seni getirelim ha nedersin sen süperligi amatör küme zannettin herhalde puan aslanın midesinde her takım her takımı her yerde yeniyor hakemler kelek olmasa üsküdar daki Malatyalı
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Sezon sonu geçen seneki hüsranı yaşamadan kimsenin aklı başına gelmeyecek.Malatyasporla zerre kadar gönülbağı olmayan Hamza hamzaoğlu ve umut bulut ikilisi koca kulübü bozuk para gibi harcıyor.Elimizdeki malzeme o ikiliden çok daha kaliteli.Her hafta aynı teraneden bıktık artık.yönetim ne iş yapar acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İç sahadaki maçlarında ürkek korkak kazanmaktan korkan bir takım ruhu ile oynamaya devam ederse bir takım maalasef bu attığınız başlık çookkk uzar gider. Keşke geride kalan maçlardaki iç sahamızdaki topa sahip olma oranlarını gösteren bir bilgi paylaşsanız bu dedik çok daha net anlaşılır. Güzel oynayalım mücadele edelim yenileceksekte böyle yenilenim, bari taraftar mücadele ettik ama olmadı desin takımı yine alkışlayalım. GS maçında ürkek korkak oyun dakika 89 da gelen gol ile 0-1 mağlup. Karagümrük maçı ürkek korkak oyun sahamızda hapis olduk neredeyse mağlup olacaktık. Takımlar 10 kişi ile kazanmasınıda biliyor yeterli kazanma arzusu olsun. Trabzon maçı yine ürkek ve korkak oyun netice mağlubiyet. Neredeki o eski efsane rakipler ürkerek gelirdi Malatya deplasmanına. Yinede takımımı tutuyor ve destekliyorum ben sadece takımımı iyi niyetle eleştiriyorum... Biz şehrimizin takımını destekliyoruz öyle 1000 km ötedeki diğer şehirlerin takımlarını desteklemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla