SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Son 4 Maçtır Sahasında Galip Gelemiyor

0
Güncellendi - 2021-03-01 19:47:10
YMS, Son 4 Maçtır Sahasında Galip Gelemiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, sahasında oynadığı son 4 karşılaşmada galip gelemezken, bunlardan 3'ünü kaybetti.

Lig’de son iç saha maçını 19.haftada Çaykur Rizespor’a karşı 4-1’lik skorla alan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın ardından oynadığı iç saha maçlarında galip gelemedi. Sarı siyahlı takım, son 4 iç saha maçının 3’ünü kaybederken, 1’inde ise berabere kaldı.

Sahasında son galibiyetini 19.haftada Çaykur Rizespor’a karşı alan Yeni Malatyaspor, son 4 iç saha maçında hanesine sadece 1 puan yazdırabildi.

Sahasında şuana kadar 13 karşılaşmaya çıkan Doğu Anadolu ekibi, bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşadı. Sarı siyahlılar, 13 karşılaşmada rakiplerinin ağlarını 18 kez havalandırırken, kalesinde ise 15 gol gördü.

Yeni Malatyaspor’un son 4 iç saha maçında aldığı sonuçlar şöyle:

21.hafta Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 0-1 

22.hafta Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük: 0-0 

24.hafta Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 0-2 

26.hafta Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 2-3.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Yeni Malatyaspor'un 3-2 kaybettiği Konyaspor maçından

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • orhan (3 yıl önce)
    Hikayelerin sonu hep aynı, kahramanları değişiktir... Takım kötü gidiyordur, başkan yeni teknik direktör arayışına girer, yüz yüze görüşmeye bile gerek yoktur, plan-proje dinleyecek vakti olmayan başkan yeni hocasının telefonunu çaldırır. Görüşme bittiğinde teknik direktör evlerinde haber bekleyen yardımcılarını arar: “Valizinizi yapın beyler, gidiyoruz…” Gittikleri şehirde daha önce de çalışmış, ilk kez de geliyor olabilirler. Şehrin bol yıldızlı otelinde teknik direktöre süit, yardımcılarına standart oda ayrılır. Kimse ailesini şehre getirmez, yeni ev kurmaz, iki ay sonra ne olacağını bilmediği futbol dünyasında eş ve çocuklarını kim peşinden yeni bir hayata sürükler ki…Futbolun yazılı olmayan kuralıdır. Sezon içinde işler yolunda gitmediğinde 25 futbolcuyu gönderemeyeceğine göre teknik adamı yollarsın. O teknik adamın iki hafta önce başka bir takımdan kovulmuş olmasının da bir önemi yoktur. Başarısız olup bu kadar kısa sürede yeni iş teklifi almak ancak futbol dünyasında mümkündür. 
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    İnşaallah Malatyaspor’umuz maçtan galip ayrılır.Bizim taraftarlarımızda fazla taşkınlık yapmadan Beşiktaş kafilesini meşalelerle İstanbul’a uğurlarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Bu maçta ilerisi için umut verecek bir kadro ile çıkması ve candan futbol oynasınlar yeter. Bizden alt sıradaki takımlar da Beşiktaş’tan puan alamaz. Hamza’nın preslerinden biri oynamayacak diğerleri de oynamazsa gayet güzel olur. Ortasaha da mutlaka Mallan, Mustafa ve Acquah 90 dakika oynamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Beşiktaş Türkiye ligindeki takımlara karşı Bayern Münih gibi oynuyor. Koşmaya mecali olmayan topu rakibe bırakıp bekleyen Yeni Malatyaspor'dan puan beklemek tabiki çok zor. Dileriz şans bizden yana olur da Beşiktaş'ı yeneriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çarmuzulu (3 yıl önce)
    Bir Hamza’dan tam kurtulmuştuk derken bu seferde Hamza’nın kopyası Ali Ravcı sahneye çıktı. Daha 20 nci dakikada kırmızı kartla bir kişi eksik olmasına rağmen takım ilk yarıyı 1 - 0 galibiyetle kapattı. İkinci yarıda da takım yüksek motivasyon ile canla, başla mücadele ederken koşan oyuncularımızın yerine Umut Bulut gibi yürümekten aciz oyuncular oyuna dahil edilirse, aşağıdaki şekilde görüldüğü üzere galibiyet yüzüne hasret kalırız. Yarın sahamızdaki oynayacağımız Beşiktaş maçını da büyük bir ihtimalle kaybedeceğiz. Çünkü görünen köy kılavuz istemez. Bu seferki şarkıya da “o mahur beste” çalınmaya devam edecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Perişan halimiz ortada iken bu durumda Beşiktaşdan puan alma hesapları yapanlar komik oluyor.biraz gerçekçi olalım.gönül ister ama yönetim ve futbolcular böyle birşey istemiyorki.geçen sezondan ders almadığımız için değişen birşeyde olmayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (3 yıl önce)
    Yani hoca gelse nolacak enaz 5hafta lazım yeni hocaya bize başkan lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yasar (3 yıl önce)
    Takım bjk maçına çıkacak ortada hoca yok. Şimdi de hocadan mi tasarruf ederek küme düşme korkusu yaşayacağız.
    0
    0
    Yanıtla