SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Sportif Direktör Ali Ravcı'yla Yollarını Ayırdı

0
Güncellendi - 2021-06-27 22:21:40
YMS, Sportif Direktör Ali Ravcı'yla Yollarını Ayırdı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, 7 yıldır kulüpte Sportif Direktör olarak görev yapan Ali Ravcı'yla yollarını ayırdı.

Kulübün sosyal medya hesabından Pazar günü saat 21.46'da yapılan, "7 yılı aşkın bir süredir Kulübümüzün Sportif Direktörlük görevini yapan Ali Ravcı hocamız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz." açıklamasıyla ayrılık duyuruldu.

2013 yılında Aydınspor 1923’te yardımcı antrenörlük görevinden Yeni Malatyaspor’a gelen 48 yaşındaki tecrübeli isim 15 Temmuz 2015 tarihinde Sportif Direktörlük görevine getirildi.

Ravcı, bu süre zarfında ise takımın başında da toplamda 9 müsabaka da geçici olarak teknik direktörlük görevinde de bulunmuştu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Yerinde bir karar olmuş.Hiç bir katkısı yoktu işte arada hoca istifa ederse idareten takımın başına geçiyordu.Sezon içerisdinde yaşanan cueva olayında hiç bir varlık göstermedi ve cueva gibi yetenekli bir ismi ne yazık ki basit nedenlerden dolayı kaybettik.Kararı verenleri ayrıca tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen ucar (2 yıl önce)
    verdigi hizmetlerı gözardı etmeden özellikle son 2 yıldir yasadigımiz zaman diliminde çıkıp iki cift laf etmemesini sessiz kalmasını hiç anlamadım oysa biz kendisini malatyasporlu olarak bildik bir bu pandemi surecinde bir isyan bekledim..teşekurederim emekleri için
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Ortalık vıcık vıcık yağcılarla dolmuş bunlar maaş,mı alıyorlar ne anlamadım yaşananları sanki inkar ediyorlar ligler başlasın bu yağcılarla bayağı dalga geçiceğiz ama hepsi birden ortadan kaybolacaklardır çünki işleri şimdilik iyi göstermek içindir
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Ali ravcı umarım bu ayrılık senin teknik direktörlük yolunu açar hayırlara vesile olur gururumuz olursun.biraz cesaretli olsaydın kendini futboldaki gelişmelere adapte edebilseydin bugün malatyaspor veya başka bir süper lig takımında aranan hoca olabilirdin.iş işten geçmedi henüz biraz sıkı çalışma biraz cesaretle arzulanan yere gelirsin.sana naçizane tavsiyemiz mutlaka yurt dışında çalış gelişmen için.yurt dışında 5.lig takumı bile çalıştırmayan kişilerin 4 büyük takım ve milli takım hocalığı yapabildiği türkiyeden uzaklaş kendini dünya futboluna adapte et.emekkerine sağlık başarı dileklerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    ali hocam kişilik olarak 10 numara adamsın ona şahidim, sende eksik olan işi sahiplenmedin agresif, sert , savaşçı, ekol olmayı beceremedin ,engel mi vardı basacaktın istifayı , oysa milli takım ve profesyonel seviyelerde futbolculuk yaptın, bu işi çok iyi biliyorsun... senden beklenti çok fazlaydı , şimdiye kadar alt yapıdan en az bir 11 çıkarman gerekiyordu bu da çok fazla çalışmayla, istemekle, savaşmakla hırsla olur ...başka da olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Geç kalınmış bir karar.Ancak zararın neresinden dönülürse kardır.Darısı Adil gevreğin başına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has44 (2 yıl önce)
    Darısı başkanın başına inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    Başkanın yaptığı en olumlu iş oldu. Tbr. Ne yaptığı belli olmayan biriydi. Takım o kadar futbolcu satışı yaparken hep sessiz kaldı, sayılanların yerine birkaç genç alınabilirdi. Yapmadı ama senede bir arjantine gidip geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Güzel şeyler oluyor Malatyaspor da. Daha da güzel şeyler olması temennisiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Beylerderesi yorumcusu baskan adayi olaydin sana oy verirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    Darısı başkana Ali Ravacı keşke yalnız gitmeseydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Ohh çok şükür.. İşi gücü rast gelsin. 3. Ligde teknik direktör olabilir..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Ali hoca emegine saglik tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Helal olsun adil başkana.hiç oyuncu transfer etmese bile olur.nerdeyse kulüpte emeklililiğini doldurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (2 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Oraya senin başkanın getirdi.Bilgisiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasreddin hocanın dünyanın ortasını göstermesi gibi birşeydi.nerde dursa merkez orası olurdu.sizden taraftar olduktan sonra Ali ravcıdan niye direktör olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu dünyada Ali ravcıya söz söyleyecek son kişisin.Sabah akşam tanımadığın takımın seyretmediğin futbolcularını atıp tutarken,şimdide giden T.ekibin arkasından atıp tutmak ancak sana yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Ali ravcı teknik ekipmiydi ya.bunca senedir kerametini bir tek sen görmüşsün demek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporla hiçbir ilginin ve bilginin olmadığını bir kez daha ısbat ettin.Ali ravcı Teknik direktörsüz kalınan dönemlerde takımın başında 7 yıl boyunca T.direkdör olarak çıktımı çıkmadımı?Sportif direktörlüğün ne olduğunu herkes iyi biliyor lakin Malatyaspordan haberin olmadığı için, Malatya'daki karşılığını bilmeyen birisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (2 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Onu klübe dahil edende,7 yıldır hiçbir özelliğinin olmadığını herkesin bildiği halde klüpde tutanda başkanındı.Yahu bu ne mantıksız bir yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (2 yıl önce)
    En iyi transfer haberi buydu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    En doğru karar. Hayırlı osun. Y. Malatyaspor un en önemli sorunuydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Darısı başkanın gitmesine ama alt lige düşürmeden gitmez diyeceğim ama bu sene maçlar seyircili olacak baskanida seyirci gönderecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senmi gelecen takımın başına , adamın karşısında aday yok,kimse elini taşın altına koymuyor,mecbur bununla idare edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (2 yıl önce)Memet Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Mevcut tüzük ile klübe dışarıdan üye yapılması yasak değilmi?Üyeler hep dost,akraba ve tanıdık değilmi?Bu şartlar da Adil gevrek istifa etmediği sürece hiç bir aday çıkmayacağını sen de biliyorsun değilmi?Artık milletin aklıyla çok alay ettiniz yeter değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Y.Malatyaspor’la ilgili bütün gelişmeler göz önündeyken başkanın gitmesini isteyecek kadar bu takıma başka nasıl zarar verilebilir? Sanki Başkan adayları sıraya girmiş(Gönül isterdi ki öyle olsaydı) daha hala Başkan gitseydi çeşitli algı operasyonları .Siz ve sizin gibiler taraftar değil bilakis düşmanlarısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (2 yıl önce)
    Çok şükür
    0
    0
    Yanıtla
  • zaten kimsenin bir lira faydası yok başkan gitsin oturduğunuz yerde takım yönetiyorsunuz madem öyle gir yönetime indir başkanı evde oturup yazmanın anlamıda yok gereğide maça bile beleş nasıl gireceğinin hesabını yapanlar böyle boş beleş konuşanlardır
    0
    0
    Yanıtla