SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS-Trabzon Maçını Özdamar Yönetecek 

0
Güncellendi - 2021-02-05 17:20:27
YMS-Trabzon Maçını Özdamar Yönetecek 
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 24.haftasında 8 Şubat Pazartesi günü Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 24.haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 8 Şubat Pazartesi günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını Manisa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan ile Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Sönmez yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Süper Ligin 24.haftasında oynanacak maçları yönetecek olan hakemler şöyle:

6 Şubat Cumartesi

Kasımpaşa - Atakaş Hatayspor: Bahattin Şimşek

Aytemiz Alanyaspor - Çaykur Rizespor: Mete Kalkavan

Medipol Başakşehir - Fatih Karagümrük: Halil Umut Meler

Fenerbahçe - Galatasaray: Cüneyt Çakır

7 Şubat Pazar

Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Hes Kablo Kayserispor: Yaşar Kemal Uğurlu

MKE Ankaragücü - Demir Grup Sivasspor: Burak Şeker

Yukatel Denizlispor – Fraport-TAV Antalyaspor: Zorbay Küçük

Beşiktaş - Ittifak Holding Konyaspor: Halis Özkahya

8 Şubat Pazartesi

Gaziantep Futbol Kulübü - Göztepe: Volkan Bayarslan

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor: Erkan Özdamar.

Ferdi DURDU / Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yavuzca (3 yıl önce)
    Malatyahaber spor servisi yine masa başında haber yapıyor.. Stadın durumu nasıl? Stad bu hale nasıl geldi? Sorumlular kim? Konulu araştırmacı habercilik yaparsanız hem bilgi sahibi olur kamuoyu hemde yetkililer bu kadar lakayit davranmaz. Bu stadın bu hale geleceği açıldığı zaman belliydi.. Stadın bir müdürü yok yada kağıt üstünde var.. Hiç ilgilenmiyordu.. durum ortada. Federasyon maçları başka ile alsa bunun sorumlusu kim? Lütfen biraz malatyahabere yakışır spor haberleri yapın... Ne olur artık spor departmanı sahaya insin. Antrenmana gitsin, takımı takip etsin.. Masa başında habercilik biraz biz okuyuculara ayıp oluyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Krona sadece futboldamı bulaşiyor bunun cevanın siyasilere sormak gerek Çünkü partiler kongreleri mesafasis olmadan salonlarda toplaniyorlar kocaman stada yasak diyorlar bunu anlayan varmı stadlara yasak kapalı salonlara serbest koyanlar bu günahı nasıl ödeyecekler
    0
    0
    Yanıtla