SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Transferin İlk Gününde 22 Yaşındaki Oyuncuyla Anlaştı

0
Güncellendi - 2021-06-17 16:37:25
YMS Transferin İlk Gününde 22 Yaşındaki Oyuncuyla Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, transfer döneminin ilk gününde, Elazığspor'da forma giyen Cengizhan Akgün'le sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek'le Cengizhan Akgün'ün fotoğraflarıyla birlikte kulübün sosyal medya hesabında, "Kulübümüz, son olarak Elazığspor forması giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün'ü 500 bin TL bonservis bedeli ile 3+1 yıllığına renklerine bağlamıştır." bilgisi verildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    İnşallah Mustafa Esksütlaç gibi çıkmaz.yoksa elimizde kalır.kiralık gezip durur.geldiği takıma bakılırsa kiralıkda gitmesi kolay olmaz.dilerim başarılı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun .. günlük geliş gidiş yapar.yabancilik çekmez elazigla böyle bir alış verişe ihtiyaç vardı iki camiada hayırlı olsun bizim başkan boş transfer yapmaz hayırlı olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahu ne boş adamsınız.Adam Trabzonlu.Elazığa niye günlük gidip gelsin.Beraber mi kalıyorsun?.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Acaba ikinci lig futbolcusuna bu kadar bonseervis parası veren başka kulüp varmıdır?Avrupadan transfer teklifi alan futbolcu bile bu kadar bedel isteyemez.İnşallah kaliteli bir oyuncu çıkarda ben yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Ne kadar boş yorum yapan adam var burada..herseyin en iyisini siz biliyorsunuz..hele bi bekleyin..hele bi sezon başlasın..bu kadar ön yargıya ne gerek var.. adamı taniyo musunuz..izlediniz mi.. ya iyi bir transfer çıkarsa..ya da baktınız mı hiç adam kaç gol atmış.. adamın 20 golü var.. unutmayın gs de kerem aktürkoglu nu 3. ligden getirdi.. birşeyi de beğenin..bu kadar da karamsar ve hakaretvari konusulmaz..sizin bu yaptığınız eleştiri değil.. düpedüz şımarıklık..iyi de olsa kötü de olsa takımınıza sahip çıkın.. buradan yazarak sallamak kolay tabi..sizi gidi futboldan birşey anladığını zanneden çok bilmişler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zamanla daha iyi tanıyacaksın.Bu zatı iyi tanıyorum. hayatında stada hiç gitmemiş,Malatyaspor maçlarını trt den özet seyreder,Malatyaspor takımını sadece medyadan takip eder , aklına gelen herşeyi yazar ..
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    yerli futbolcularımızın en iyilerini milli takımda gördük işte.demekki neymiş illede yabancı illede yabancı.
    0
    0
    Yanıtla
  • milli takım fiyaskosunun tüm suçlusu şenoldur
    0
    0
    Yanıtla
  • Eymen (2 yıl önce)
    Transferin son gününde gelen afrikalilari kayisiya çalışmaya göndermiş, bu adam iyi olsa Elazığ'da oynamaz fiyasko transferlere devam Adil baskan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Vekiller ve adil gevrek koltuğa sıkı sıkıya tutunmuşlar adil git artık kurtulalım senden
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Şimdi hiçbir takım pahalı ve yıldız ftbolciya kaçmıyor daha çok umut vadeden genç ve umut vadeden ftbolcilerda yuneliyor bu ekonumi şartlara gura akilica
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)Sayim isimli kullanıcı yorumuna
    Yeteneli olsa geldigi yere faydali olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Daha beli deyil
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen sene afrika çöllerinden getirdiğiniz 7 bedavaya gelen afrikalı şimdi nerdeler?Onları tek tek sayarmısın oynadıkları maçları,mevkilerini ,başarıları neymiş hiç haberimiz yokda ondan sordum?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Ha yasa. Aynen öyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ha kardas dediğin gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Yine başladılar kem ağızlar bu ne bu kim gider yaşlı çocuk şu bu bırakın herkes işini yapsın o vekilere kalırsa kümede olacağız böl parçala bitir taktiği malatya sporun bütün malatyaya katkısı var hotel lokanta çaycı simitci sucu bu insanların siyasi görüşüne kimse bakmaz herkes kazanır bu takıma katkısı ve desteği olmayan vekil bizim vekilimiz değil olamaz Rahmatlı özal bu vekileri görüyor ne diyor acaba ismet paşanın melmeketi mekanın cennet olsun Bak vekiller ne alemde 44 olmak kolay değil herkes olamaz hamido allah rahmet etsin Sen canını verdin bu şehir için vekiler kösdek oliyor bu büyüklerimiz ne der acaba bu vekillere siyasi görüşüm yok iyi iyidir kötü de kötü malatya spora katkısı desteği olan baş tacı Köstek olana da o kaysı haram olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Kulübümüzün transfer haberlerini önce ulusal basından öğreniyoruz ondan sonra yerel medyamızın haberi oluyor.yani kulübümüzdeki vizyon yerel basınımızın çok üstünde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkanının yerel basınla işi olmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Adam elazığa çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Bos transfer. Adamlar 4 lige (adi 3. Lig) düsmüs. Bizde 500 bin tl maddi yardim bulunmussuz. Sonra para yok diye aglariz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (2 yıl önce)
    Buda gider kiralık oynar diğer takımlarda...vizyon nerede?
    0
    0
    Yanıtla