SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Tunuslu Oyuncuyla Anlaştı

0
Güncellendi - 2019-07-18 19:48:38
YMS Tunuslu Oyuncuyla Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Tunuslu orta saha oyuncusu Ghaylen Chaaleli ile anlaştığı kaydedildi.

Yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, listesinde yer alan isimlerle anlaşma imzalıyor. Son olarak Beşiktaş'ın formasını giyen Gökhan Töre'yi kadrosuna dahil eden sarı kırmızılılar, Esperance Tunis takımında forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Ghaylen Chaaleli ile anlaşmaya vardı.

Tunus asıllı 25 yaşında ve 1,79 metre boyundaki Ghaylen Chaaleli, merkez orta saha olarak görev yapıyor.

2014 yılın dan buyana Esperance Tunis takımının formasını giyen Ghaylen Chaaleli'nin sözleşmesi 30 Haziran'da sona erdi.

Güncel piyasa değeri bir milyon 100 bin Euro olan Chaaleli, 2018-2019 sezonunda ligde takımının 15 kez formasını giydi. Coupe de Tunisie'de 3 maçta görev alan Ghaylen Chaaleli, Tunus milli takımında 17 maçta görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    İnşallah seyretmişlerdir,,menecer transferi olursa DİA gibi elimizde kalmaya...............
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (4 yıl önce)
    artis bişeye benziyi
    0
    0
    Yanıtla