SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS U19, Gaziantep FK'ya Konuk Olacak

0
Güncellendi - 2021-03-20 01:47:11
YMS U19, Gaziantep FK'ya Konuk Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig U19 Ligi mücadele eden Yeni Malatyaspor U19 takımı, ligin ikinci haftasında Pazar günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Süper Lig U19 Ligi’nde birinci haftayı bay geçen Yeni Malatyaspor U19 takımı, sezona deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmayla merhaba diyecek. Pazar günü Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Tesisleri 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Mücadeleyi Adem Bozkurt, Ufuk Taşçı, Hüseyin Sağlık hakem üçlüsü yönetirken, Eyyüp Boz ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Süper Lig U19 Ligi'nin ilk haftasında 6 maçtan ev sahibi takımlar galibiyetle ayrılırken, 2 maçı deplasman takımları kazandı, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeni Malatyaspor'un bay geçtiği haftanın en gollü maçında Atakaş Hatayspor ile Çaykur Rizespor 3-3'lük sonuçla puanları paylaştı. HES Kablo Kayserispor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray, ilk hafta sonunda averajla liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray'da rakip fileleri iki kez havalandıran Eren Aydın haftanın en golcü futbolcusu oldu.

Covid-19 Müsabaka Talimatları dahilinde gerekli sağlık ve hijyen koşulları ile test protokol, sayı ve prosedürlerine bağlı kalınarak akreditasyon sistemi ile kontrollü bir düzende gerçekleşen U19 Gelişim Ligleri'nde tüm maçlarda Türkiye Futbol Federasyonu'nu temsilen sağlık tedbirleri kontrolörleri ve denetçiler, Covid-19 salgını tedbirlerine uyulması konusundaki sürecin yürütülmesini sağlamak için görev yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız