SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS U19 Sezona Puanla Başladı

0
Güncellendi - 2021-03-22 19:09:36
YMS U19 Sezona Puanla Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig U19 Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor U19 takımı, ligde ilk maçında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı.

Lig’de birinci haftayı bay (maç yapmadan) geçiren Yeni Malatyaspor U19 takımı, ikinci haftada deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Tesislerinde oynanan karşılaşmayı Adem Bozkurt, Ufuk Taşçı, Hüseyin Sağlık hakem üçlüsü yönetirken, Eyyüp Boz ise dördüncü hakem olarak görev aldı.

Gaziantep Futbol Kulübü müsabakaya Berkay Zekeriya Erkul, Kamil Doğan, Ahmet Yıldırım, Ümit Gündüz, Gürkan Okan, Bahadır Gölgeli, İsa Keklikçi, Serdar Bayındırlı, Ali Tur, Ökkeş Karaoğlu, Doğukan Bostan on biriyle çıktı. Yeni Malatyasapor ise Murat Akşit, Yiğit Ulaş, Necati Görüş, Alperen Arslan, Philip Gameli Awuku, Onur Hüseyin Gevgin, Kerem Altunışık, Emirhan Türkmen, Yasin Çırgamış, Burak Efe Yaz ve Berat Yaman on biriyle mücadele etti.

Yeni Malatyaspor U19 takımı, mücadelenin 3.dakikasında Berat Yaman’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Gaziantep Futbol Kulübü U19 takımı, 45+3.dakikada İsa Keklikçi’nin golüyle skoru 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takımda üstünlük sayısını bulamadı ve maç 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Yeni Malatyaspor U19 takımı, ligin üçüncü haftasında 4 Nisan Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Baba44 (3 yıl önce)
    Onbirde bulunan oyunculardan 1 tane malatyalı var. Böyle altyapı olmaz olsun. Sağol levent doğandemir sağol murat uçkun sayenizde memleketten bir tane futbolcu çıkmıyor. Gereksiz düşünceleriniz yüzünden kaç tane çocuğun hayallerini suya indirdiniz. Yazıklar olsun !!!
    0
    0
    Yanıtla