SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Üst Üste Zorlu Maçlar Oynayacak

0
Güncellendi - 2020-12-09 22:08:32
YMS Üst Üste Zorlu Maçlar Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligde üst üste zorlu maçlar oynayacak. Sarı siyahlılar, bu zorlu fikstürden en yüksek puanı elde ederek, ilerleyen haftalarda kabus yaşamamak istiyor.

Lig’de şuana kadar oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşayan ve topladığı 13 puanla 11.sırada yer alan Yeni Malatyaspor, zorlu bir fikstüre giriyor.

Ligin 12.haftasında 12 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan sarı siyahlı takım, ligin 13.haftasında ise bir başka İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ile 19 Aralık Cumartesi günü sahasında karşılaşacak.

Süper Lig’de 14.haftada 23 Aralık’ta ligin lideri Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak olan Yeni Malatyaspor, 15.haftada ise sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’deki 4 haftalık maç programı şöyle:

12.hafta 

12 Aralık Cumartesi

19.00 Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor (Ülker Stadyumu)

13.hafta 

19 Aralık Cumartesi

16.00 Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa (Yeni Malatya Stadyumu)

14.hafta 

23 Aralık Çarşamba

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Yeni Malatyaspor (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

15.hafta 

27 Aralık Pazar

16.00 Yeni Malatyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Yeni Malatya Stadyumu)

Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Tur’unda ise 15 Aralık Salı günü Hekimoğlu Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 17.00’da başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Kervanın yürümesine engel olmayın başka ihsan istemeyiz.Bu takımın lehine hiçmi olumlu bir çift söz söylenmez.Hep karamsar hep menfi.Allah hidayet versin. Daha maçlar oynanmamış hemen darma dağınık olduk parçalandık mahv olduk öldük bittik.Böyle karamsarlık düşman başına vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • şero (3 yıl önce)
    Mehmet Can'a katılıyorum. Sayın Adil Gevrek geçen senede taraftara kulak asmayıp kendi bildiğini okuyarak takımı küme düşürdün. Sezon başında da hatalarımızdan ders aldık dedin ama yine kendi bildiğini okuyorsun sezon başı yapılanmasını yanlış yaptın hoca seçimiyle oysa sen İrfan Buz olsun Erol Bulut olsun Sergen Yalçın gibi isimleri getirerek hep takıma ivme kazandırdın. Hamza Hamzaoğlu büyük vizyonu olmayan vasat bir antranördür bir dönem Galatasaray'ı çalıştırmasının kaymağını yemektedir.Lütfen taraftara biraz kulak ver bizler dışarıdan büyük fotoğrafı görenleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Takim galiba gelsede puan alsada takimin More lini bozuyorsunuz bu is biliyorsaniz hocalik Oyunculuk yapin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Bu hoca ile darma dağın oluruz çok vakit geçirmeden hamza ile yollar ayrılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu hoca düşmanlığınız niye?Takıma Abdülsamed’i,Yusuf’u ,geçen yola göre daha iyi Ahmet Ildız’ı kazandırdı takım her geçen gün iyiye gidiyor.Bu ligde puan almak öyle kolay değil.Takımın sinerjisini düşürmeyin.
    0
    0
    Yanıtla