SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS ve Sumudica PFDK'ya Sevk Edildi

0
Güncellendi - 2021-12-01 04:02:23
YMS ve Sumudica PFDK'ya Sevk Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz Pazar akşamı oynanan Galatasaray maçındeki 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle, maçın 90+5. dakikasında kırmızı kartla tribüne gönderilen Teknik Direktör Marius Sumudica ise 'sportmenliğe aykırı hareket' iddiasıyla Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiler.

TFF Hukuk Müşavirliği, 0-0 sonuçlanan karşılaşmayla ilgili Yeni Malatyaspor ve Sumudica'nın sevk kararlarını şöyle açıkladı:

"ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 28.11.2021 tarihinde oynanan ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübü teknik sorumlusu MARIUS NINEL ŞUMUDICA'nın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 29.11.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı (2 yıl önce)
    Adil GEVREK ten daha çok Malatyaspor u düşünen adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Kanunlara uymak amenna ama bazen öyle şeyler yaşanıyor ki insanı dinden imandan çıkartıyor şimdi adam 20 santim ayağı çizgiyi aştı diye bu işlem Malatyaya hak mı futbolu oyun olmaktan çıkartıp başka mecralara çekmeyin yav ayıptır ayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • Merdo (2 yıl önce)
    Yanlış karar veren hakemlere ne gibi yaptırım uygulanıyor açıklayan yok. onların dokunulmazlığı var istediği hatayı yap ama kaldığı yerden devam et. Nasıl olsa iyi para alıyorlar ve hepsi torpille oraya gelmiş yeteneğine bakılmamış. sonra Türk futbolu gelişmiyor bu kafayla gelişmeyi bırak yerinde bile sayamıyor her sene ülke puanı düşüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Bu adama kanım hiç ısınmadı. Galatasaray karşı çok korkak oyun oynattı. Saçma sapan bir adam
    0
    0
    Yanıtla