SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Formalar Sağlık Çalışanına İthaf

0
Güncellendi - 2020-09-08 07:34:40
Formalar Sağlık Çalışanına İthaf
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunda giyeceği formaları ‘Mersedes Kadir’ temasıyla tanıtan Yeni Malatyaspor Kulübü, bu kez de ikinci grup formalarını görücüye çıkarttı. Sarı siyahlı kulüp, ikinci grup formalarını ise sağlık çalışanlarına ithaf etti.

Sarı siyahlı takım, yeni sezonda giyeceği formaları, bir süre önce hayatını kaybeden Malatya’nın sevilen simalarından ‘Mersedes Kadir’ temasıyla tanıtmıştı.

Takımın giyeceği üçüncü forma, sarı siyahlı kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan oylama ile belirlenirken, ikinci grup formalar ise hazırlanan bir kliple tanıtıldı.

“Tüm Sağlıkçılarımıza İthaf Olunur” sloganıyla hazırlanan klipte, Yeni Malatyaspor satış mağazasından formaları alan taraftarlar, Malaya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gidiyor. Taraftarlar, koronavirüs (kovid-19) salgını sürecinde fedakarca, canla başla çalışan sağlıkçılara Yeni Malatyaspor’un yeni sezonda giyeceği formaları takdim ediyor. Formayı alan bir sağlıkçı, “Gerçekten çok zor zamanlardan geçiyoruz. Çalışanlar ve halk olarak kötü günler geçiriyoruz. Bende kovid oldum, çocuğumdan ayrı kaldım. Çok zor günlerdi. Umarım bir an önce biter” dedi.

Diğer bir sağlık çalışanı ise “Sağlık çalışanları olarak gayet özverili bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu süreç zarfında sizlerin yanımızda olduğunuzu hissetmekten ve bize verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Klipte forma takdim edilen bir sağlık çalışanı da “Bizler nasıl sağlık çalışanı olarak sahada bu hastalıkla canla başla mücadele ederken, bir futbol sever olarak futbolcu kardeşlerimizden de yeşil sahalarda aynı mücadeleyi görmek istiyorum” ifadesini kullandı.

Klibin sonunda ise yeni sezonda giyilecek olan formalar tanıtılıyor. Düz siyah forma üzerine kaplan baskılı formanın yanı sıra kırmızı, şimşek beyazlı forma ilk kez görücüye çıkarken, taraftarların oylama ile belirlediği üçüncü forma tanıtımda yer alıyor. Klip, "Pandemi sürecinde hayatını kaybeden beyaz meleklerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza ithaf olunur" yazısıyla sona eriyor.

Yeni sezon formalarıyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle: “Kaplan baskılı siyah, taraftar tercihi kırmızı, şimşek beyaz... 2.grup formalarımız yeni sezona hazır. Tüm Sağlıkçılarımıza İthaf Olunur.”

Malaya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise sosyal medyadan, “Yeni Malatyaspor’umuz forma tanıtım videosunda, Hastanemizde çalışan sağlık personelimizi ve Covid-19 salgınında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını unutmadı. Bize, bu mücadelede yalnız olmadığımızı hissettiren Yeni Malatyaspor Kulübü ve taraftarına teşekkür ederiz. Başaracağız!” mesajını paylaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

[embed]https://twitter.com/malatyaspor_tv/status/1302332947803013128?s=20[/embed]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • mert (3 yıl önce)
    siyah forma çok güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Beyaz forma
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Beyaz.sari.kirmizi.siyah.forma.cok.guzel.cok. Satilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete (3 yıl önce)
    Bir öneri malatyasporun maskotu mercedes kadir olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu Reis (3 yıl önce)
    Güzel olmuş Allah hayırlı eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Formalar güzel,transferler şahane birlik beraberlik mükemmel,bizler için kendi sağlıklarını hiçe sayan görev nedeniyle ailelerini çocuklarını geri planda bırakan bana göre hepsi görev şehidi olan sağlıkçılarımıza en halisane duygularımla dua ediyor tedavisi devam eden herkese de acil şifalar diliyorum.Ne olur kurallara uyalım bilmiyerek taşıyıcı olarak hanelere yüreklere ateş düşürmiyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (3 yıl önce)
    Saglik yardimcilarina allah kolaylik versin onlara tsk'lrimiz sonsuzdur...Ayrica kaplan olan siyah forma cok guzel olmus orijinal.. sahalarda kaplan gibi kukreyip ve mucadeleden tum gucuyle basarilara atilacak.yeni malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla